Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern de Salou visita els habitatges tutelats i la residència assistida del municipi

dilluns 08 juny 2009

Les vivendes amb serveis ja comencen a tenir els primers usuaris. Properament hi haurà una jornada de portes obertes per donar a conèixer l'equipament

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat dels membres del nou govern ha volgut visitar les instal·lacions sòcio-sanitàries que gestiona l'empresa STS Grup a Salou. Així, s'han interessat per conèixer el funcionament dels habitatges amb serveis que s'han posat ja en marxa al municipi, tot i que fins el proper dia 15 no s'iniciaran la totalitat del serveis complementaris que ofereixen.

STSVitabitat Salou es defineix com un conjunt d'habitatges d'entre 45 i 80 m2, en un edifici de quatre plantes amb més de 2.000 m2 per a espais comuns i 1.500 m2 de jardí amb piscina en ple centre de Salou. El director general d'STS, Angel Barberán, ha explicat en la visita que es tracta d'un nou concepte d'habitatge que representa un estil de vida independent enfocat a persones més grans de 55 anys. En una visita a les instal·lacions l'equip de govern de Salou ha pogut comprovar com és un habitatge tipus, totalment adaptat i sense barreres arquitectòniques, amb uns serveis que proporcionen un alt grau de confort i seguretat als seus usuaris en un entorn adaptat i exclusiu. L'alcalde de la ciutat, Pere Granados, ha recordat com Salou ha estat pioner en creure i apostar per aquest tipus d'equipaments que s'estan posant de moda a la resta de la península però que a Europa ja fa molt temps que estan en marxa i amb una molt bona acollida. Properament hi haurà una jornada de portes obertes que servirà per donar a conèixer aquest equipament a la ciutadania.


D'altra banda, s'ha aprofita la visita per conèixer d'aprop el funcionament de la residència per a la gent gran. 'Es tracta d'un equipament de molta qualitat' , deia l'alcalde. El centre està estructurat en tres plantes. A cada planta hi ha 21 habitacions dobles i 3 individuals. Cada planta disposa d'un control d'infermeria, un menjador i una sala d'estar i activitats. El centre també té jardí, sala de rehabilitació, sala de teràpia ocupacional, llits articulats elèctrics, instal·lació de buit i oxigen i dispositius d'avís. Disposa de tots els equipaments necessaris per a garantir una assistència de qualitat.

Document Actions