Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El govern municipal torna a aprovar la tramitació per dotar Salou de serveis funeraris més competitius i econòmics

dijous 26 octubre 2023


El plenari municipal de Salou celebrat aquest migdia ha donat llum verda a la reobertura de l'expedient relatiu a l'activitat econòmica de prestació de serveis funeraris de caràcter supramunicipal. L'aprovació no ha comptat amb el suport de Vox ni del PP.

Aquesta decisió marca el reinici del procediment sobre els serveis funeraris supramunicipals, en el qual estan implicats quatre ajuntaments: Reus, Vila-seca, Constantí i Salou. L'objectiu principal d'aquesta mesura és revisar i, si es considera necessari, modificar els estatuts i la memòria associats a aquesta activitat, amb l'esperança d'optimitzar el procés. La finalitat darrere d'aquesta acció és oferir un servei més competitiu, econòmic i essencial per a la ciutadania.

Altres municipis ja han pres decisions similars en els seus respectius plenaris municipals. Amb l'aprovació d'avui, Salou completa aquesta fase del procediment durant aquesta setmana.

Quant als terminis per a possibles canvis, el regidor delegat de Serveis Interns, Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha indicat que es disposa de tres mesos per realitzar modificacions substancials als estatuts.

Moreno ha assenyalat que aquesta pausa en el procés "pot resultar beneficiosa per a l'optimització del servei, amb l'objectiu de prioritzar sempre els interessos dels usuaris". 

A més a més, s'ha aprovat en sessió plenària les ordenances fiscals per l'exercici 2024. 

Document Actions