Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

EL GRAN SECRET, DE COMEDIANTS, AL TEATRE AUDITORI DE SALOU

dimarts 17 abril 2007

EL PROPER DISSABTE 21 D'ABRIL, A LES 22 HORES, TINDRÀ LLOC AL TEATRE AUDITORI DE SALOU, L'OBRA DE TEATRE EL GRAN SECRET DE LA COMPANYIA ELS COMEDIANTS.

SINOPSI: UN TELÓ QUE, SEGONS SEMBLA, NO ACABA D'ANAR BÉ. AL DARRERE, UNA GRAN PARET QUE AMAGA UN MISTERI. QUI S'ENCARREGARÀ DE DESCOBRIR-LO'

EL GRAN SECRET, RECORRE, SEGUINT L'EVOLUCIÓ DE L'AMOR A L'ESCENA, LA HISTÒRIA DEL TEATRE EN TOTES LES SEVES ETAPES, DES DELS SEUS INICIS FINS ALS NOSTRES DIES. PERQUÈ EL TEATRE NO ÉS UN REFLEX DE LA VIDA, SINÓ QUE ÉS LA VIDA QUE ACABA COPIANT EL TEATRE. EL TEATRE, ENTÈS COM A RELAT, ENS FA VIURE LA VIDA D'UNA MANERA DIFERENT. I L'AMOR NO N'ÉS CAP EXCEPCIÓ.

AMB AQUESTA MIRADA DIVERTIDA I UN PÈL SURREALISTA SOBRE L'AMOR A TRAVÉS DE LA HISTÒRIA DEL TEATRE, EL GRAN SECRET VOL REIVINDICAR EL TEATRE TOTAL, EN LES SEVES TRES DIMENSIONS. UN TEATRE CANVIANT I DINÀMIC, AMB GRANS DOSIS D'IRONIA.

PREU DE LES ENTRADES:
ZONA A: ENTRADA TAQUILLA: 22 '// ENTRADA JOVE/3A EDAT: 18 '
ZONA B: ENTRADA TAQUILLA: 20 '// ENTRADA JOVE/3A EDAT: 18 '

VENDA D'ENTRADES A LA REGIDORIA DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT DE 10 A 14 H I DE 17 A 20 H I PER SERVICAIXA. I EL MATEIX DIA DE L'ESPECTACLE, VENDA A LES TAQUILLES DEL TEATRE AUDITORI DUES HORES ABANS DE L'INICI DE L'ESPECTACLE.

AFORMANET LIMITAT.

Document Actions