Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup ‘Anem a Caminar’ celebra amb un dinar de germanor la cloenda de la vuitena temporada

dijous 30 abril 2015

Durant l’acte l’alcalde ha lliurat una placa de reconeixement a l’Enriqueta Lorente, impulsora del grup des del Centre d’Alta Resolució per la seva dedicació

L’alcalde de Salou, Pere Granados acompanyat de la regidora de Salut Pública i Qualitat Ambiental, Núria Buira, i la regidora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez, i la cap d’infermeria del CAR, Núria Hernàndez han volgut fer acte de presència al dinar de final de temporada del grup Anem a Caminar. Un dinar de germanor que s’organitza anualment a les dependències del TAS i que enguany, a més, ha tingut un component addicional: el comiat de la impulsora del programa a Salou, la infermera Enriqueta Lorente que per motius professionals es trasllada fora de Salou.

 

Lorente visiblement emocionada per la rebuda i per l’homenatge ha rebut de mans de l’alcalde una placa de reconeixement. El batlle, ha volgut destacar “l’impuls, la bona feina i la cohesió que has fet al llarg d’aquests anys amb aquest grup fent-lo créixer i creant una unió entre les persones que activament han anat participant i sempre vetllant per la salut dels salouencs”, a més d’oferir tot el recolzament de la institució per a seguir endavant.

Per la seva part, Lorente, ha recordat com va néixer el grup, anècdotes al voltant del grup que va començar a caminar de manera coordinada el 15 de novembre de 2007. Per part del grup també han volgut fer-li un record; una foto emmarcada com a record de la trajectòria conjunta del grup.

Després dels parlaments, els membres del grup i del CAR han dut a terme un dinar de germanor.

Galeria d'imatges

dinar.jpg
P1150116.JPG
P1150149.JPG
P1150109.JPG

Document Actions