Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Grup ‘Anem a Caminar’ de Salou farà el 'Camino de Santiago', el proper 29 de maig de 2022

dimecres 01 desembre 2021

També es va inaugurar l’exposició sobre aquesta excursió, i es va explicar el 'Camino de Santiago' virtual, que es va realitzar, durant l’any 2020, arrel de la pandèmia

L’acte, que va ser presentat pel coordinador del ‘Camino de Santiago’ i membre del grup, Ferran Martí, va comptar, també, amb la presència de l’alcalde Pere Granados; la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; el director del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, Jesús Vizcaíno; i la infermera d’urgències del CAR, Joaquima Sánchez

A aquest proper recorregut, que constarà de 8 dies, s’han apuntat fins a 33 persones

 

El Grup “Anem a Caminar” de Salou va presentar, aquest dilluns passat, al vespre, la propera gran sortida que realitzarà el grup, “El Camino de Santiago”, el proper 29 de maig de 2022.

El recorregut, que es preveu que el realitzin en el transcurs de 8 dies, compta amb la participació de fins a 33 persones, entre membres del grup i participants que s’hi han volgut sumar. La llista ja és tancada. Les etapes seran les mateixes que les establertes per a l’anterior sortida de 2020. El periple té com a objectiu caminar els darrers 120 quilòmetres del 'Camino de Santiago', partint des de Sàrria (Lugo), atès que es tracta d'un dels trams més concorreguts pels pelegrins que duen a terme aquesta ruta.

Dilluns va tenir lloc, també, l’explicació del 'Camino de Santiago' virtual, que van fer els membres del grup, durant l’any 2020, atès que l’arribada de la pandèmia no va permetre dur a terme la sortida prevista pel 10 de maig de 2020.

Així mateix, es va inaugurar l’exposició sobre aquest recorregut, que ja es pot visitar al Passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS).

L’acte, que va ser presentat pel coordinador del “Camino de Santiago” i membre del grup, Ferran Martí, va comptar, també, amb la presència de l’alcalde Pere Granados; la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; el director del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, Jesús Vizcaíno; i la infermera d’urgències del CAR, Joaquima Sánchez; així com amb gran part dels membres d’Anem a Caminar.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va manifestar que “és un projecte molt engrescador”, dient que “no només es tracta d’anar a caminar, sinó que també és una iniciativa de cohesió i convivència, entre tots i totes vosaltres”. Va mostrar la voluntat de l’Ajuntament i del Patronat Municipal de Turisme de donar-los tot el suport, per tal que “el vostre projecte vegi la llum”; i va assenyalar que “continuarem treballant, conjuntament, amb l’equip del CAR”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, va felicitar tots els agents implicats en l’organització aquest projecte, dient que “és evident que no hi ha virus que pari aquest grup, i que, si tot surt com és previst, arribaran a Santiago a la primavera de 2022, aquest cop, de forma presencial”.

El director del CAR, Jesús Vizcaíno, va afirmar que “el Camino de Santiago és un repte que treu el millor de cadascun de nosaltres”; i va reconèixer la seva admiració a tots els i les membres del grup i a les seves companyes del CAR, la Carmen Pérez i la Joaquima Sánchez. També els va animar a continuar amb “la mateixa intensitat i energia”.  

Per la seva part, el coordinador del “Camino de Santiago” i membre del grup, Ferran Martí, va donar les gràcies pel gran suport rebut per part de l’Ajuntament i del CAR. I va explicar que el fet de no poder fer el camí, el passat any 2020, va ser molt dur, però “va unir molt el grup”.

Cal dir que ja s’estan preparant per l'experiència i van realitzar, dissabte passat, una primera sortida.

Galeria d'imatges

12.jpg
9.jpg
1.jpg
2.jpg
7.jpg
4.jpg
3.jpg
5.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg

Document Actions