Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup ‘Stay Homas’ arriba a Salou, amb un concert de la mà d’Europa FM, el proper divendres, 10 de desembre

dijous 02 desembre 2021

L’actuació tindrà lloc a les 21 h, al Teatre Auditori de Salou (TAS)

L’accés és gratuït, amb invitació. Es poden adquirir a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de Salou (c. Advocat Gallego, 2), en horari de dilluns a divendres, de 10 a 20 h

 

El grup català revelació d’aquest any, ‘Stay Homas’, arriba el proper divendres, 10 de desembre, a Salou, amb un concert d’Europa FM. És organitzat per l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, junt amb Europa FM.

L’actuació del trio musical tindrà lloc a les 21 h, amb obertura de portes, una hora abans, a les 20 h, al Teatre Auditori (TAS).

L’accés és amb invitació. Les entrades es poden adquirir a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de Salou (c. Advocat Gallego, 2), en horari de dilluns a divendres, de 10 a 20 h.

L’alcalde Pere Granados ha posat de manifest la seva satisfacció de poder acollir aquest grup musical que “es troba en el moment àlgid i de creixement de la seva carrera professional”. Ha assenyalat, també, que “aquest és un exemple de la voluntat de l’Ajuntament de continuar posant a l’abast de la nostra ciutadania concerts i actuacions de primer ordre i de gran qualitat”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha anunciat que “ja tenim enllestida la programació del TAS per aquest proper any 2022, i la donarem a conèixer molt aviat”. Fent referència al concert de Stay Homas, ha afegit que “volíem que, abans del Nadal, la ciutadania pogués gaudir d’un tast de tot el que estem preparant i tornés al teatre, de forma segura i amb ganes de passar-s’ho bé; i una de les millors maneres de fer-ho és de la mà d’aquest grup que ha aconseguit captivar-nos, des del seu primer single”.

Cal recordar que aquest grup barceloní va sorgir durant el confinament. És format per tres joves, el trompetista Klaus Stroink, el trombonista i cantant Guillem Boltó, i el baixista Rai Benet. El nom del conjunt musical sorgeix de l’expressió anglesa ‘Stay home’, és a dir, ‘Queda’t a casa’. El seu primer senzill, ‘Confinament I’ va veure la llum, a través de les xarxes socials, al març de 2020; i ja han publicat el seu primer disc, ‘Aqua’, format per 12 peces, com ‘Por el camino’, ‘Al ponerse el sol’ i ‘Cacatúa’, entre d’altres.

Document Actions