Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup Afectus in Core inaugurarà aquest dimecres el Cicle de Joves Intèrprets de Salou 2008/2009

dimarts 07 octubre 2008

Aquest dimecres 8 d'octubre, el grup Afectus in Core inaugurarà el Cicle de Joves Intèrprets de Salou 2008/2009, organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou. En el marc d'aquest cicle, s'han programat per aquest trimestre de tardor un total de 6 concerts, el primer del qual està previst per demà, a les 20.30 hores, a la sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música de Salou (EMMS).

En aquest escenari, com dèiem, actuarà Afectus in Core, un grup format per la pianista Jonaina Salvador i la violoncel·lista Noemí Pasquina que va néixer el setembre del 2006 com a conjunt acadèmic de música de cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Aquesta formació va guanyar el maig de 2007 el Premi en el Xè Concurs de Cambra dels Pòdiums de Sant Joan de Vilatorrada i, gràcies a aquest guardó, ha ofert diversos concerts per la Catalunya central. Més recentment, l'abril de 2008, va rebre la 'Menció d'Honor' en la categoria de música de cambra en el XIII Concurs d'Interpretació Musical l'Arjau.

El maig del 2008, també, va guanyar el segon premi en el IV Concurs de Música de Cambra 'Higini Anglès' de Reus; i el juny d'enguany, va ser guardonada amb el Primer premi en el 4rt Concurs Internacional d'Interpretació Musical de les Corts per a joves intèrprets, en la categoria de música de cambra.

A banda d'això, el grup ha fet diverses màster classes amb el mestre Jordi Mora, amb la violoncel·lista Amparo Lacruz i el pianista Emili Brugalla, membres del Trio Kandinsky, amb Laurentius Sbarcea, membre del Orpheus Quartet; amb Marek Jerie, membre del Trio Guarneri; i amb Marc Coopey violoncel·lista i professor del CNSM de París.

Document Actions