Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup d'animació La Cremallera fa ballar centenars de nens i nenes en la sisena edició del Cós Blanc Xic's

divendres 29 gener 2016

Aquesta tarda s'han llençat més de mil quilos de confeti a l'envelat de festa major de Salou on s'han aplegat famílies per gaudir de la festa infantil

Festa, molta festa i bon ambient és el que s'ha respirat al llarg d'aquesta tarda en la sisena edició del Cos Blanc Xic’s. Una trobada organitzada pel Club infantil del municipi, el Xic’s, que s'ha muntat a l'envelat amb el bon humor del grup d'animació infantil La Cremallera i l'ajuda de les mascotes del club: el Rocky i la Confetina. La trobada, ja consolidada, arriba a Salou amb la voluntat que els més petits i les seves famílies puguin ballar i gaudir de la festa del confeti a petita escala, tot just, el dia abans de l'explosió de llum i de color del Cós Blanc que començarà al matí amb una rua de lluïment a les 11 i per la tarda a partir de les 19h amb una desfilada pel carrer Ciutat de Reus. Si l’any passat van passar vora 1000 persones per l’envelat de festa major enguany s'han assolit xifres similars d'ocupació. Així, la versió infantil de l’acte més famós de les festes del municipi ha comptat també amb la instal·lació d'un photocall a l'entrada de l'envelat on els nens i nenes s'han pogut fotografiar amb les seves disfresses junt amb les mascotes del Club.

A més, els xanquers i el canó de confeti han llençat més de mil quilos de papers de colors, omplint de color i alegria la carpa, on els assistents no han parat de ballar i jugar a llençar-se papers.

Galeria d'imatges

portada_cos.jpg
foto_5.JPG
foto3.JPG
foto1.JPG
foto1.JPG
foto_2.JPG
foto_4.JPG

Document Actions