Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Grup de Dones de Salou mostra els treballs en l’exposició anual al Club Nàutic

dijous 21 maig 2015

És la 23ena edició de la mostra que es podrà veure fins al dia 5 de juny

Aquesta tarda s’ha inaugurat la mostra anual del Grup de Dones a les instal·lacions del Club Nàutic de Salou on es recullen els treballs que, en diferents disciplines, han estat confeccionats per les associades; des de treballs de patchwork, pintura, puntes de coixí, entre d’altres.  

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat d’altres regidors ha aprofitat l’ocasió per felicitar tant la presidenta de l’entitat, Isabel Aguilera, com la resta de membres de la junta i associades que participen activament de la vida social del municipi i treballen conjuntament per desenvolupar aquest conjunt de treballs tant reeixits i amb un esforç considerable. El batlle, ha volgut destacar “l'esforç i la molta feina que feu amb una qualitat impressionant i pel resultat que està a la vista”, a més de felicitar les professores que fan possible l'aprenentatge.

A més, l'alcalde ha volgut estendre la mà a la col·laboració contínua amb el Grup de Dones tot recordant el gran paper que van tenir durant la segregació.

A la inauguració també hi ha estat present el president del Club Nàutic de Salou, Jaume Vicheto, qui també ha felicitat el grup per la bona feina.

El Grup de Dones és una de les entitats més multitudinàries amb més de 800 associades actives. L’exposició es podrà veure a la sala d’actes del Club Nàutic fins al  divendres 5 de juny, en l'horari de 18.00h a 21.00h.

Galeria d'imatges

IMG_1927.JPG
2.JPG

Document Actions