Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Grup de Dones de Salou organitza la 25a Trobada de Puntaires, aquest diumenge, 21 de maig

dijous 18 maig 2023

L’esdeveniment, que tindrà lloc, durant tot el matí, al Passeig Jaume I, comptarà amb la participació d’unes 300 puntaires d’arreu de Catalunya, així com d’Aragó i la Comunitat Valenciana

 

El Grup de Dones de Salou, amb la col·laboració de l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, organitza la 25a edició de la Trobada de Puntaires del Grup de Dones, aquest proper diumenge, 21 de maig, a partir de les 10 h, i durant tot el matí, al Passeig Jaume I. En cas de pluja, es traslladarà al Teatre Auditori de Salou (TAS).

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’unes 300 dones puntaires d’arreu de Catalunya, així com, també, d’Aragó i la Comunitat Valenciana, que demostraran l’art de fer punta al coixí.

El Grup de Dones de Salou, que ha organitzat aquesta trobada, durant 24 anys consecutius, pretén donar a conèixer aquest art manual, tan important a la indústria tèxtil catalana, entre el segle XVIII i mitjans del XX. El públic assistent podrà veure el procés d’elaboració d’aquesta manualitat, i podrà interactuar amb les puntaires.

A les 12 h, es farà l’homenatge a la puntaire més gran, i, també, a la més jove de la trobada. Així mateix, es donarà un obsequi commemoratiu a totes les participants.

Cal destacar que la Trobada de Puntaires del Grup de Dones de Salou és una de les més prestigioses i amb més participació de les terres tarragonines.

Document Actions