Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup de Dones inaugura la vint-i-dosena mostra de treballs artesanals al Club Nàutic

L'alcalde, ha manifestat el total suport a l'entitat i les ha felicitat per l'excel·lent exposició

diumenge 02 juny 2013

Ahir a la tarda un centenar de persones es van reunir a la sala d'exposicions del Club Nàutic de Salou per tal d'admirar els treballs que les associades al Grup de Dones han dut a terme el darrer any. La presidenta de l'entitat, Isabel Aguilera, va expressar la seva satisfacció tant "per l'elevada participació que es demostra en aquesta exposició com pel fet que les nostres associades treballen durant tot l'any per oferir cada any novetats".

Per la seva part, l'alcalde Pere Granados, acompanyat per altres regidors del consistori, va voler felicitar l'entitat i "molt especialment les persones que han dedicat temps i esforç en cada una de les peces que s'exposen"; des de collarets, a pintures, estovalles, cortines o cobrellits de patchwork, entre d'altres. "Hi ha un clar esperit de superació per part de totes vosaltres, molta professionalitat, i un gran talent". El batlle també va voler recordar en aquesta 22ena mostra com "la vostra entitat va tenir un gran protagonisme en el moment que va néixer Salou, i també ho és ara, en el dia a dia, per seguir-lo fent créixer. Endavant amb la gran tasca que esteu fent i compteu amb l'Ajuntament per tot allò que us calgui".
Per la seva part, el president del Club Nàutic, Godofredo Domínguez va felicitar també les artistes assegurant que "hi ha una sensació en veure la mostra d'un producte molt ben elaborat, amb una gran tècnica, per lo qual us felicito", va concloure.

El Grup de Dones és una de les entitats més multitudinàries amb més de 800 associades actives. L'exposició es podrà veure a la sala d'actes del Club Nàutic fins al dia 14 de juny.

Galeria d'imatges

DSCN9999.JPG
DSCN0009.JPG
DSCN9999.JPG
DSCN0009.JPG

Document Actions