Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup de gent gran de ‘Pas a Pas’ de Reus camina des de Salou a Cambrils

El regidor d’Esports, Felip Ortiz, ha rebut al grup i els ha encoratjat a fer la caminada amb "ànims i molt bon humor" per clausurar aquest programa

dimecres 20 juny 2012

Una trentena de persones del grup ‘Pas a Pas’ han realitzat avui un recorregut des del monument Jaume I de Salou fins a Cambrils per acomiadar el Programa de senderisme urbà fins la propera temporada . El regidor d’Esports Felip Ortiz ha donat la benvinguda al grup al municipi i els ha encoratjat a realitzar aquesta passejada amb “ànim i bon humor’. El recorregut que ha estat de 8 quilòmetres i han trigat aproximadament 2,5 hores.

El programa comunitari ‘Descobrim Reus Pas a Pas’ és una iniciativa de senderisme urbà que es va iniciar l’any 2004 al barri Sant Josep Obrer de Reus amb el nom ‘Anem a Caminar’. La missió del programa impulsat per les Àrees Bàsiques de Salut de l’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut és promoure que les persones sedentàries adquireixin un estil de vida saludable a través de l’increment de l’activitat física, el coneixement de l’entorn i la promoció de la sociabilitat.

Galeria d'imatges

la_foto.JPG
la_foto.JPG

Document Actions