Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup de joves Otherside tocarà música irlandesa aquest dimecres a la Sala Xavier Turull de l'Escola de Música

dimarts 26 febrer 2008

La Sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música tornarà a ser testimoni aquest dimecres del talent juvenil. I és que aquest 27 de febrer, a les 20.30 hores, acollirà un altre dels concerts gratuïts del Cicle de Joves Intèrprets, que ha organitzat enguany per primera vegada la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou.

El nou concert anirà a càrrec d'Otherside, un grup de música folk format a finals de l'any 2006 per quatre membres provinents tant de la mateixa vessant tradicional com de la música clàssica. L'agrupació va ampliar-se a començaments de 2008, amb la incorporació d'un baixista. D'aquesta manera, està integrada actualment, en concret, per Víctor Álvarez Ávila, Xavier Barrero Alba, Cristina González Pagán, Irene López Celestino i Oriol Tomàs Meda.

Aquests músics tenen un repertori que es compon de cançons tradicionals provinents de països i regions de tradició celta com Irlanda, Escòcia i Astúries, versionades per ells mateixos i interpretades amb instruments típics del folklore irlandès com la flauta irlandesa, els whistles i el bodhran (pandero irlandès).

Dins la trajectòria d'Otherside destaquen les actuacions al Palau Bofarull de Reus, l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de Tarragona (URV), el Casal de Joventut de Badalona, les coves de l'Espluga de Francolí; i en diversos pubs de Reus, Tarragona, Cambrils i Lennoxville (Canadà).

La propera sessió prevista dins el Cicle de Joves Intèrprets tindrà el lloc el proper 12 de març i estarà protagonitzada pel violoncelista Oriol Aymat.

Document Actions