Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El grup francès Pierre&Vacances inaugura a Salou un nou complex de vacances de 96 apartaments

Dos directius del grup visiten el Patronat de Turisme per explicar-los el projecte

dijous 22 desembre 2011

El Grup Pierre & Vacances Center Parcs ha presentat davant el regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, la darrera de les seves inversions en el sector vacacional a la Costa Daurada. Es tracta del seu setè nou complex de vacances d'aquest any a Espanya, que suposa la cinquena destinació del grup a Catalunya.

La directora regional de Catalunya i de Llevant, Katia Martin, i el director del grup Pierre & Vacances Center Parcs, Marc Mendes, han mantingut una reunió amb regidor Presas per tal d'explicar-los el creixement de l'empresa dins el municipi a més de l'expansió que estan duent a terme. Així, segons han anunciat els responsables de l'empresa francesa s'afegeixen els  96 nous apartaments a la capital de la Costa Daurada en gestió directa, fet que suposa tancar l'any 2011 amb la incorporació a Espanya de 916 apartaments i set nous resorts. També han avançat que Pierre & Vacances Salou serà una de les novetats que el grup presentarà a Fitur, del 18 al 22 de gener de 2012. “Per nosaltres és una gran notícia que confirma l'atracció inversora de Salou i el potencial de creixement en un context advers”, ha explicat el regidor Benet Presas; qui ha volgut felicitar el grup per l'elecció de Salou com a punt de nova expansió i ha qualificat de “magnífica notícia l'obertura en pro de la qualitat i del manteniment de Salou com un punt d'atracció familiar”.

Segons han confirmat les fonts de l'empresa al regidor aquest complex de vacances de nova construcció obrirà les seves portes el març de 2012, gràcies a un acord amb Vallenor 2005.

Pierre & Vacances Center Parcs també ha avançat que el ritme d'obertures de nous serveis es mantindrà el 2012 malgrat el context d'alta incertesa econòmica actual.

Galeria d'imatges

Pierre_Vacance_001[1.JPG
Pierre_Vacance_001[1.JPG

Document Actions