Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Grup Freesia Celebra la 8ª Festa de Nadal

S'esperen més de 1.000 visitants disposats a passar-ho bé i col.laborar amb una bona causa

dijous 26 novembre 2009

Aquest dissabte, 28 de novembre, el Grup Freesia celebra la 8ª Fira de Nadal i és per això que des de l'organització es demana la col.laboració dels comerciants, restaurants i hotels del poble en deixar-los col.locar els cartells de publicitat i ajudar-los amb premis per la rifa etc.
El suport de la comunitat comercial local ha estat impressionant en els anys previs hi ha causa de la important quantitat de donacions sempre hi havia una àmplia varietat d'articles per vendre al públic durant la fira.

També hi haurà productes casolans i artesans típics de Nadal en venda, com pastissos, dolços, postals (dissenys fets per nens de la província de Tarragona que s'han recuperat d'un càncer) i regals de Nadal, joguines, etc. La majoria dels productes artesans han estat produïts pels membres voluntaris del grup Freesia.

Diversos comerços locals estaran presents amb llocs, com supermercats, floristeria, artesania, bijuteria, productes de bellesa, embotits, etc. També hi participaria el Pare Noel amb els seus ajudants i dins de la seva 'cova' els nens poden fer-se una foto amb Santa i rebre un regal.

Es celebraria una rifa, una tómbola i un sorteig d'entrades, 1 Euro (nens gratis), amb magnífics premis donats pel públic i els comerços locals. També hi ha servei de bar i degustació de menjar típic de diversos països.

L'any passat es van recaptar més de 7,500 Euros. En total, des de novembre de 2002, el Grup Freesia ha recaptat més de 165,000 euros, diners que s'han repartit igualment entre l'AECC (Associació contra el Càncer) i el CNIO (Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques) i darrerament amb AFANOC (contra el càncer en nens).

El grup Freesia està contínuament buscant noves idees i nova gent de qualsevol nacionalitat que vulgui ajudar-los a organitzar les seves activitats, el grup està format per persones d'arreu de la província, des de pobles de la muntanya fins a la costa i compten dins dels seus col.laboradors amb amics i amigues del país i de l'estranger.

Si li interessa col.laborar o vol més informació podeu contactar amb Pam Gené, 977 395064 o www.freesiagroup.com i info@freesiagroup.com

Document Actions