Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Grup Okupa Teatre farà riure el públic del TAS amb 'Descontrol hospitalari'

divendres 18 gener 2008

El Grup Okupa Teatre, que forma part de l'Associació Salou Teatre, representarà aquest proper diumenge 20 de gener, a les 20 hores, al Teatre Auditori de Salou(TAS) 'Descontrol hospitalari'.

Es tracta d'una obra del grup teatral argentí 'Indicios' que situa l'espectador en un hospital ple de personatges estrafolaris, on el deficient nivell d'atenció s'agreuja amb l'aparició de dos lladres, una dona a punt de donar a llum, i la visita d'una supervisora sanitària. En aquesta història, un dels lladres es fa passar per metge, receptant un medicament que produeix diarrea crònica a un home, que després vol venjar-se del suposat doctor.

Aquest no serà, però, l'únic embolic que provocarà el riure del públic. Almenys, d'això s'encarregarà la quinzena d'actors amateurs residents al municipi que integren el Grup Okupa Teatre, sota la direcció de Clara Pérez: Mercè Marín, Isabel Hidalgo, Natalia López, Pati Fuentes, Anna de Manuel, Pilar García, Lydia Wagner, José Maria Azabal, Miriam Fernández, Christian Mackh, Beatriz Domínguez, Teresa Muñoz, Rocío Azabal y Gérôme Jaffré.

Aquest grup fa més de 6 anys que representa a Salou obres d'humor. La de diumenge està inclosa al programa de la Festa Major d'Hivern i durarà una hora, aproximadament. L'entrada serà gratuïta.

Document Actions