Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Grup Reside se suma com a demandant d’ocupació a la Borsa de Treball Municipal

Coincidint amb el 25è aniversari de l’Hotel Blaumar han demanat 5 aturats majors de 55 anys de llarga durada

dilluns 28 maig 2012

Avui s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou a través de la Borsa de Treball Municipal (BTM) i el Grup Reside, que inclou les instal·lacions hoteleres de Blaumar Hotel; Magnolia Hotel; Les Dàlies Apartaments; Restaurant Arena i La Boella. L’alcalde, Pere Granados i el director general del Grup Reside Hostaleria, Vicenç Martí han signat avui aquest acord de col·laboració en presència del regidor d’Ocupació, Jesús Barragán. Coincidint amb la trobada des del Grup s’ha sol·licitat la preselecció de 5 aturats de llarga durada i majors de 55 anys de Salou inscrits a la borsa de treball “perquè volem seguir demostrant el nostre compromís amb el municipi i avui en dia, quan la feina és escassa, creiem que és una bona manera de demostrar-lo”, ha comentat Martí.

El grup Reside compta en temporada alta amb quasi 300 treballadors, i enguany celebren els 25 anys de l’hotel Blaumar amb diverses accions; entre elles la que avui s’ha materialitzat a alcaldia. En aquest sentit, des del departament d’Ocupació es farà una preselecció de candidats, depenent del perfil que demanden des de l’hotel i s’enviarà el llistat a l’empresa.

L’alcalde, Pere Granados, s’ha mostrat convençut que “amb el compromís que ens demostren en el dia a dia empreses salouenques, les que ja s’han sumat a la borsa de treball, o com la proposta de l’hotel Blaumar segurament podrem ajudar a moltes famílies del municipi que ho estan passant malament”.

Amb la signatura d’avui ja són 15 les empreses o institucions que s’ha compromès a tenir present la borsa de treball municipal a l’hora de contractar personal; entre elles hi trobem les concessionàries i societats empresarials com ara Sorea, Urbaser, Eyssa, Azahar, SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis i de les empreses Càmping Sangulí SAU i de Serveis Turístics Salauris 2008 SLU i Brisasol, a més de la Fundació de l’Escola Internacional del Camp Salou.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions