Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Grupo Freesia espera recaptar més de 10.000 euros per a la lluita contra el càncer en la V Carrera Popular de Primavera de Salou

dimarts 07 abril 2009

El Grup Freesia, conegut per les seves activitats destinades a recaptar fons per a la lluita contra el càncer, ha organitzat junt amb l'Ajuntament i el Patronat de Turisme de Salou la V Carrera Popular de Primavera, que tindrà lloc en el municipi diumenge 3 de maig.

La prova començarà a les 10 hores al Passeig Jaime I, a l'altura de l'estàtua, davant del McDonalds. Les distàncies a recórrer seran de 4 Km i de 10 Km.

Per participar en la cursa s'ha de pagar una entrada de 12 ' (10 km), 10 ' (4 km) o 8 ' (nens fins a 12 anys), que inclou una samarreta, una medalla amb un gravat de la Masia Catalana de Salou (cada any està dedicada a un monument diferent de la localitat), una bossa d'obsequis i refrescs.

A causa del nombre limitat de participants l'entrada s'haurà d'abonar el més abans possible a 'La Caixa' junt amb el formulari complet ('La Caixa', c/Carles Buigas, Salou, Compte 'Carrera Popular, Grupp Freesia' -2100 1148 79 0200164742); o al comptat, a un dels punts d'inscripció:

-A la pàgina web del Grupo Freesia, per correu electrònic, o per telèfon, a les adreces i llocs següents:
- Salou - Àrea Municipal d'Esports de Salou (zona de l'Ajuntament)
Oficines de Turisme - al costat del Club Nàutic i també a la Plaça Europa.
Esports Virginia Bay, c/ Barcelona, 11 - c/ València, 22
Pub El Río Grande, c/ Amposta 3, davant de l'Hotel Salou Park
- Reus - Esports Armobal - c/ Cambrils, 4 (davant de la casa Ford)
- Tarragona - Runnersworld, C/ Salvador Espriu, 26 (sortida ITV A7/ Via Augusta)
Esports Pàmies, c/ de Lleida, 22
- Cambrils - Café Pan - c/ Pais Basc, 7
- Ametlla del Mar / El Perelló - ' A Taste of Home' supermercat

El rebut de La Caixa/punt d'inscripció es lliurarà a la taula d'inscripcions abans de les 09.15 hores el dia de la cursa, on rebrà el número de dorsal.

Hi haurà tres categories per a cada distància: masculina, femenina, i nens menors de 12 anys. Així mateix, hi haurà premi per al 1r, 2n i 3r de cada categoria, i també per la millor disfressa.

El 100% dels beneficis recaptats amb la venda de les entrades i les donacions es repartirà directament entre les tres associacions contra el càncer a les quals dóna suport el Grupo Freesia: el CNIO (Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas), la delegació tarragonina de l'AECC (Asociación Española Contra el Cáncer) i la delegació tarragonina d'AFANOC (contra el càncer en nens).

L'any passat van prendre part en aquesta cursa un total de 660 persones, i més de 150 voluntaris, i es van recaptar 10.000 euros. L'objectiu d'aquest 2009 és aconseguir un rècord de participació i arribar a la xifra dels 750 participants, que és el límit, tal com ha afirmat Elaine McParland, presidenta del Grupo Freesia.
L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, ha animat avui la ciutadania a participar en aquesta activitat esportiva amb 'finalitats altruïstes' que, segons ha dit, 'ja és un referent al calendari d'esdeveniments previstos a la primavera'. Banyeres ha destacat el fet que el Grupo Freesia és una entitat salouenca 'molt activa' que cada any organitza diferents activitats benèfiques com, per exemple, el mercat ambulant nadalenc i el sopar de gala de Sant Valentí.

Document Actions