Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El guanyador del premi Salou de recerca pictòrica 2014, Adrián Espinós, inaugura aquest divendres una mostra a la Torre Vella

dimarts 02 juny 2015

Espinós és considerat un dels artistes joves més prometedors de l’escena catalana

 

Aquest divendres a les vuit de la tarda s’inaugura ‘Lorem Ipsum’ una nova mostra a la Torre Vella que recull l’obra guanyadora del Premi Salou de recerca pictòrica 2014 ‘Piel divina saliendo del sarcófago’ a més d’altres propostes creatives d’aquest jove artista alacantí resident a Tarragona, Adrián Espinós (1985). Al Centre d’Art de la Torre Vella s’exposaran les peces en aquesta mostra individual que es podrà veure fins al 4 de juliol.

Espinós, a més del premi de recerca pictòrica de Salou, ha estat mereixedor d’altres destacats guardons, entre els que es troba el Premio Visioni Future (SWAB) al 2014; una beca de residencia a Lepsien Art Fundation (Dusseldorf-Abu Dhabi), entre d’altres. A més, ha participat a d’altres exposicions col·lectives com el JUSTMAD de Madrid (2015); al SWAB, la feria internacional de arte contemporáneo de Barcelona (2014); a Artificiala, Cyan Gallery de Barcelona (2014), entre moltes d’altres. En aquesta mostra, a més de l’obra guanyadora sòbria i elegant es podran veure altres pintures més coloristes, en tons àcids i pastel sobre metacrilat i que fusiona llenguatges visuals contraposats que busquen una dissolució de la matèria.

El Premi Salou de recerca pictòrica es convoca amb caràcter bianual per part de l’Ajuntament de Salou amb el patrocini de la família Rubio, propietaris de l’empresa Estructures Ferru SA; el qual ha arribat ja a la vuitena edició.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

tvella.jpg

Document Actions