Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El guitarrista Adrià Baiges actuarà dimecres a Salou, en el marc del Cicle de Joves Intèrprets

dimarts 19 febrer 2008

El guitarrista Adrià Baiges oferirà dimecres el tercer concert gratuït, programat dins del Cicle de Joves Intèrprets, que ha organitzat per primera vegada la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou. Baiges farà sonar a la Sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música, a partir de les 20.30 hores, diverses peces, d'autors com Kaspar Mertz, Ferran Sor, Manuel Ponce, Stephen Dogson, Francisco Tárrega, Manuel de Falla i J.S. Bach.

Amb només 20 anys, aquest jove nascut a Barcelona, ha obtingut ja diferents reconeixements. Així, per exemple, l'abril de 2002 va rebre una Menció d'Honor al VII Concurs d'Interpretació Musical l'Arjau (Barcelona); al juliol de 2002, el primer premi del I Concurs Villa de Petrer' (Alacant); al novembre de 2002, el primer premi del VI Certamen de Música 'Vila de Salou'; al maig de 2003, el segon premi del IV Concurso Instrumental 'Sant Anastasi' (Lleida); al juny de 2003, el premi a la '1ª Mostra de Joves Guitarristes de les Comarques de Tarragona'; i al desembre de 2003, el primer premi Francesc Tàrrega de Vila-real (Castelló).

També pot enorgullir-se d'haver estat convidat al VII Festival Internacional de Literatura de Berlín, on va fer múltiples actuacions; i d'haver rebut masterclasses de mestres com Ignaci Rodés, Carles Trepat, Marcos Socías, Miguel Trápaga i Aniello Desiderio.

Baiges va començar els seus estudis de guitarra als sis anys a l'Escola de Música de Cambrils i va cursar el grau mig al Conservatori de Vila-seca. El va finalitzar l'any 2004, obtenint el premi extraordinari d'interpretació guitarrística i de música de cambra.

Actualment està cursant 3r de superior a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Àlex Garrobé.

El proper concert inclòs dins del Cicle de Joves Intèrprets està previst per al 27 de febrer i anirà a càrrec del grup Otherside, de música irlandesa.

Document Actions