Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

EL III 'PREMI SALOU DE RECERCA PICTÒRICA' JA TÉ GUANYADOR

dilluns 20 setembre 2004

Del 24 de setembre a l'1 de novembre s'exposaran a la Torre Vella totes les obres seleccionades

El Jurat de la tercera edició del 'Premi Salou de Recerca Pictòrica', després de valorar les obres seleccionades per a participar al concurs, va emetre el seu veredicte donant com obra guanyadora 'Maia haie' de Roser Oduber, artista de Calders (Barcelona). A les obres 'Després de l'inici' de Xavier Escribà, i 'Biblioteca' d'Ana Sánchez, se'ls atorga el primer i segon accèssit respectivament. A més, el jurat va distingir amb una menció especial les obres 'Retrat' de Anet Duncan, i 's/t núm 1' de Josep Eugeni Fabregat.
En total el jurat va seleccionar 36 obres per a participar en aquest certamen d'àmbit nacional, organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i patrocinat per José Luís Rubio mitjançant la seva empresa Estructures FERRU S.A.
Aquestes obres seleccionades seran motiu d'una exposició que acollirà la Torre Vella del 24 de setembre a l'1 de novembre. El mateix dia 24, a les 20 hores, s'inaugurarà l'exposició i tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis.

El Jurat
El jurat d'enguany ha estat format per persones de reconegut nom i prestigi dins l'art contemporani com Margaret Metras, galerista i membre de l'Associació Art Barcelona; Conxita Olivé, crític d'art i coordinadora d'exposicions del Centre d'Art Santa Mònica de la Generalitat; Josep Ma Cadena, crític d'art i sotsdirector de El Periódico; Petra Joos, directora de Actividades Museísticas del Museo Gugenheim Bilbao; i Daniel Giralt-Miracle, crític, comissari i historiador de l'art, i president emèrit de l'ACCA.

El concurs
L'objectiu del concurs és fomentar l'experimentació, la innovació i la reflexió en l'àmbit de la pintura, tant en el seu aspecte formal com de continguts, descobrint les aportacions individuals més valuoses i estimular l'evolució tècnica i conceptual de l'art pictòric contemporani.
El premi d'aquest certamen està dotat amb 6.000 ', a més de dos accèssits: de 1.500' i 800'.

Document Actions