Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El jove salouenc Hugo Extremera, del club FTT Salou, es proclama campió de Catalunya d’Arts Marcials Mixtes (MMA) Amateur 2021

dimecres 05 maig 2021

La competició va tenir lloc, el passat 17 d’abril, al Pavelló Olímpic Municipal La Mina

Extremera, de 14 anys, compta amb 6 anys de recorregut esportiu en MMA, practicant muay thai (boxa tailandesa) i jiu-jitsu

 

El jove salouenc Hugo Extremera Arina, del club FTT Salou, s’ha proclamat campió de Catalunya d’Arts Marcials Mixtes (MMA) Amateur 2021. La competició es va celebrar el passat 17 d’abril, al Pavelló Olímpic Municipal La Mina, a Sant Adrià de Besòs.  

Amb aquesta fita, Extremera ha aconseguit classificar-se pel Campionat d’Espanya, com a representant de Catalunya.

Cal destacar que el jove, de 14 anys, compta amb 6 anys de recorregut esportiu en MMA, practicant muay thai (boxa tailandesa) i jiu-jitsu. Anteriorment, va jugar a futbol sala, al Club Salou Futbol Sala, arribant a competir amb la Selecció de Tarragona als Campionats Comarcals, organitzats per la Federació.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat de relleu “el títol aconseguit pel jove, ja que és un gran salt qualitatiu en la seva carrera esportiva, que li permetrà competir entre els millors del territori espanyol”. Granados també ha encoratjat Extremera a “continuar en aquesta mateixa línia, plantejant-se noves metes, ja que, de ben segur, aconseguirà tot allò que es proposi”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha recordat que ell mateix va ser l'entrenador del jove, i el fet que “continuï vinculat al món de l’esport i assolint reptes com aquest, em fa una il·lusió especial”, ha manifestat. Així mateix, ha felicitat el salouenc pel seu èxit, desitjant-li molta sort al proper Campionat d’Espanya; i ha assegurat que “és una nova mostra del bon moment de l’esport a Salou”.

Document Actions