Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El jovent de Salou podrà gaudir del Casal Jove Masia Tous, aquest estiu

dimecres 08 juny 2022

Es faran dues quinzenes: la primera serà del 4 al 15 de juliol; i, la segona, del 18 al 29 de juliol; en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer des d'avui dimecres, dia 8, i fins al 15 de juny, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Salou organitza, per primer cop, el Casal Jove Masia Tous, amb activitats diverses d’oci i lleure per al jovent del municipi, d’entre 12 i 14 anys.

Es farà en dues quinzenes: la primera, del 4 al 15 de juliol, i la segona, del 18 al 29 de juliol. L’horari serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, a la Masia Tous (carrer de Maria Castillo, 1).

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer, des d'avui dimecres, dia 8, i fins al 15 de juny, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). Les places són limitades. En cas que hi hagi més demanda que oferta, es farà un sorteig entre les persones participants.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat positivament el fet d’organitzar aquest nou casal, atès que “és una acció que permet que el jovent tingui un espai de trobada per gaudir de l’estiu, amb una gran varietat d’activitats adaptaves als seus gustos i aficions, alhora que socialitza i reforça les seves amistats”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Julia Gómez, ha assenyalat que “des de l'Ajuntament, estem molt contents perquè aquest estiu els joves de 12 a 14 anys podran gaudir d'un casal en el que es podran divertir amb una sèrie de activitats creades, especialment, per ells”. Ha afegit que “aquesta iniciativa no només serà beneficiosa per als joves, sinó, també, per a les famílies, ja que els permetrà tenir una millor conciliació laboral amb les seves feines”.

Cal destacar que és una actuació finançada pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. La resolució IFE/3877/2021, de 29 de desembre, va aprovar el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nens i nenes dels 0 als 14 anys. Aquesta resolució estableix els criteris prioritaris per accedir a les places en cas que hi hagin més places sol·licitades que les ofertes.

Fitxers adjunts

Document Actions