Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El mercadet d'artesania de Salou s'obrirà al públic per Setmana Santa

dijous 13 març 2008

El mercadet d'artesania de la Masia Catalana de Salou, situada al carrer de Carles Buigas, tornarà a obrir les seves portes aquesta Setmana Santa. En concret, del 19 al 24 de març, des de les 17 a les 22 hores. Posteriorment, i fins el 31 de maig, estarà a disposició del públic els matins dels diumenges i festius, de 10.30 a 13.30 hores; i de l'1 de juny al 30 de setembre, en horari de tarda-nit.

En aquest emplaçament destinat a la venda al detall d'articles elaborats artesanalment, es podrà trobar enguany una trentena de parades de productes molt diversos: bijuteria, orfebreria, fusta, ceràmica, titelles, cosmètica natural, quadres de sorra, làmpares de paper, vidre, bosses, figures d'alumini, etc; així com cinc llocs on es faran trenetes i tres on hi haurà pintors.

Els titulars de les parades provenen del municipi de Salou i d'altres localitats de la demarcació tarragonina i hauran de desenvolupar la seva activitat d'acord amb la normativa aprovada per la junta de govern local, a proposta de la Comissió Informativa de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament.

Document Actions