Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El mercadet de venda ambulant de Salou reobre les seves parades a partir d’aquest proper dilluns, 22 de juny

divendres 19 juny 2020

Es manté en el seu emplaçament habitual, al carrer de l’Arquitecte Ubach i als carrers adjacents, al costat de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 h

L’alcalde Pere Granados assenyala que ‘hem d’adaptar els nostres establiments i mercats a la conjuntura i necessitats actuals, vetllant, més que mai, per la seguretat i el benestar de les persones’

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, explica que ‘hem organitzat una redistribució de les parades, per tal de mantenir les distàncies entre elles, i facilitar la circulació dels vianants’

El mercadet de venda ambulant de Salou reobrirà les seves parades a partir d'aquest proper dilluns, 22 de juny, en el seu emplaçament habitual, al carrer de l’Arquitecte Ubach i carrers adjacents, al costat de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 h.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “amb l’entrada a la nova realitat, hem d’adaptar els nostres establiments i mercats a la conjuntura i necessitats actuals, vetllant, més que mai, per la seguretat i el benestar de les persones”.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “hem organitzat una redistribució de les parades, per tal de poder mantenir les distàncies entre elles, i facilitar la circulació dels vianants”.

Caldrà respectar, per tant, la distància de seguretat de 2 metres entre les persones, i fer servir mascareta, tant els paradistes, com la pròpia clientela. Les parades també hauran de comptar amb els equips de protecció individual (EPI) necessaris, com és el cas del gel hidroalcohòlic i d’altres productes de neteja, per tal de poder vendre amb les màximes garanties de seguretat.

Cal recordar que, amb el decret de l’estat d’alarma, aquest mercadet de venda no sedentària va haver de tancar, per tal de complir amb les ordres de confinament.

Document Actions