Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Mercat del Mar situa aquest cap de setmana a Salou com a epicentre marítim de la Costa Daurada

Des d’aquesta tarda i fins al diumenge l’ambientació marinera arribarà als principals carrers del nucli antic

divendres 21 juny 2013

Un total de 55 parades s’han muntat aquesta tarda al voltant dels principals carrers del nucli antic de Salou. Si de cara al mes de  setembre ja hi ha una llarga tradició al municipi de dur a terme un mercat al voltant de les festes del rei En Jaume, aquest cap de setmana de Sant Joan i per primera vegada s’ha optat per dinamitzar el nucli antic amb un seguit de parades d’artesania, restauració i alimentació tot plegat ambientat amb espectacles de motius mariners i temàtica pirata. Des d’avui i fins diumenge, Salou es transformarà i oferirà diversos espectacles i una escola pirata pels més petits que s’ubicarà a la platja de Ponent. 

Aquesta tarda s’ha obert al públic la fira i l’alcalde, Pere Granados i alguns regidors, entre ells la Regidora de Promoció de Ciutat, Reyes Pino, han anat saludant els diversos paradistes. Per la regidora “reivindicar les arrels marineres del municipi i, sobretot, dinamitzar la zona quan encara no ha començat el foro de la temporada són els dos principals objectius que ens hem proposat com a prova pilot”, ha afirmat. A la visita pels diversos estands tematitzats també hi ha estat present el president de l’Associació comercial Salou 365 dies, Juli Vilaplana, qui ha valorat molt positivament la iniciativa.

Els més petits descobriran diversos elements marins inflables com el cavallet i estel de mar. Durant tot el cap de setmana, hi haurà espectacles diversos com cercavila musical amb la barca i el capità, contes o animació itinerant amb la barca.  El dissabte, per exemple, la Torre Vella acollirà contes i llegendes de Salou de la mà del Pirata Barba-roja.

Diumenge, activitat complementària

D’altra banda, diumenge tindrà lloc també la Festa del Mar que arriba un any més amb l’objectiu de promocionar els esports nàutics entre nens i joves de Salou. Des de les 10:00 fins a les 13.30 hores els assistents podran gaudir de sortides amb caiac de mar, vela lleugera, paddle surf, navegació amb hobbie cat, bateig de submarinisme, windsurf i sortides amb embarcacions a motor. El preu és de cinc euros per tots els menors de 18 anys. Caldrà una autorització signada pels pares. També es podrà gaudir d’una exhibició de Fly Board.

Galeria d'imatges

fira_1.JPG
fira_3.JPG
fira_2.JPG
fira_2.JPG
fira_1.JPG
fira_3.JPG

Document Actions