Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El mercat medieval de Salou tanca les portes amb uns 15 mil visitants

dilluns 07 setembre 2015

La 16ena edició d’aquest esdeveniment, malgrat la pluja, aconsegueix atreure nombrós públic nacional durant els 4 dies de durada

La setzena edició del Mercat Medieval instal·lat al nucli antic de Salou va tancar portes ahir a la nit després de quatre dies d’activitats i de vendes de productes d’artesania on unes 100 parades han estat instal·lades a la zona del nucli antic. Malgrat els moments intermitents de pluja que s’han donat al llarg del cap de setmana la valoració que en fan des de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum és “molt satisfactòria”. Els paradistes han destacat l’elevada afluència de visitants, molt especialment, de turisme nacional que any rere any repeteix la fidelitat vers aquest tipus de mercat a l’aire lliure.

L’alcalde, Pere Granados, ha explicat que: “el de Salou és un mercat ja consolidat dins dels mercats a nivell de Catalunya, un mercat que s’adapta molt be a l’espai facilitat, on han de conviure multitud de comerços d’estacionalitat”. Per la seva banda la regidora de l’Àrea, Mª José Rodriguez, assegurava que “tant les vendes dels diversos productes com el seguiment dels espectacles i del racó infantil a la biblioteca han tingut una molt bona acollida i creiem que ha estat un bon element dinamitzador del nucli antic durant aquests dies”.

Durant els dies de mercat medieval han passat unes 15 mil persones, destacant l’elevat nombre de visitants nacionals, que han pogut comprar tot tipus d’artesanies; menjars típics i veure el treball d’oficis artesans com el sabater, el baster... A més, de gaudir d’animació itinerant a l’aire lliure ambientat tot en l’època medieval.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1190505.JPG
P1190516.JPG

Document Actions