Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Nàutic de Salou, seu del campionat d'Espanya de Vela Infantil 2009

dijous 18 juny 2009

Les aigües de Salou acolliran entre els dies 22 i 28 d'aquest mes de juny un nova edició del Campionat d'Espanyade Vela infantil. Aquesta prova, organitzada pel Club Nàutic de Salou, comptarà amb la participació d'uns 250 regatistes procedents de tot l'Estat espanyol, repartits en quatre classes diferents: Optimist, Techno 297, Laser 4.7 i l'Equipe.


La presentació del Campionat s'ha realitzat en el propi Club Nàutic, amb presentació de la junta directiva i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Salou, David Ninyà, la regidora de Joventut i Infància, Júlia Garcia i la regidora de Cultura, Isabel Aguilera.

El president, Godofredo Domínguez ha destacat el gran esforç que comporta organitzar una regata d'aquestes característiques, amb 250 participants i més d'un centenar de persones treballant en aspectes organitzatius. David Ninyà, responsable d'Esports ha valorat el fet que un Campionat d'Espanya és un esdeveniment molt important que situa Salou com a referent esportiu de qualitat.

Aquesta regata és una de les més ambicioses que haurà organitzat el club salouense durant els últims anys. La presència d'unes 250 embarcacions de quatre classes diferents repartides en el mar en dos camps de regates simultanis, ha obligat el Nàutic de Salou a realitzar un important esforç organitzatiu. El Campionat d'Espanya és la prova que servirà per confeccionar l'equip que representarà Espanya el pròxim Mundial i Europeu.

El Campionat d'Espanya Vela Infantil s'organitza per delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela (RFEV) i és l'esdeveniment més important que es realitzarà al nostre país durant el 2009 per a regatistes menors de 15 anys. Els resultats que han obtingut durant els últims temps els representants del Náutico de Salou en diverses competicions, la intensa activitat promocional de vela lleugera que es realitza en el Club, així com la capacitat organitzativa de l'entitat i les excel·lents condicions de la badia de Salou, han estat els motius pels quals, la RFEV, ha confiant en el club de Salou per organitzar aquest esdeveniment.

El Nàutic de Salou ja va organitzar l'any 1986 el Campionat del Món de la classe 470.

Document Actions