Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El nombre d'entitats adherides al 'Som Salou' ja s'apropa a la quarantena

dimecres 04 març 2009

Amb els 3 convenis d'adhesió a la campanya 'Som Salou' que s'han signat a l'Ajuntament del municipi, ja hi ha 38 entitats apuntades, en concret, a aquesta iniciativa del Departament de Participació Ciutadana del consistori salouenc que pretén englobar accions dirigides a generar sentiment de comunitat, cohesió, participació, il·lusió i identitat entre la població de la capital de la Costa Daurada.

Les 3 entitats que s'hi van afegir dijous passat són l'associació 'Salou Teatre Okupa', representada per Christian Walter Mackh; el Rotary Club Salou, representat per Josep Vera; i el Grup Esplai Salou, representat per Sandra Plaza.

En representació de l'Ajuntament, van signar el conveni el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé; i el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya (en el cas de l'acord amb l'associació Salou Teatre Okupa i el Grup Esplai Salou).

Mitjançant aquest conveni d'adhesió, l'Ajuntament s'ha compromès una vegada més a autoritzar a aquestes entitats l'ús de l'anagrama 'Som Salou' i a facilitar les normes d'estil i els mitjans necessaris per a la seva correcta utilització. Per la seva banda, aquestes associacions han acceptat informar al Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou dels llocs i les formes en què faran servir l'anagrama, abans d'utilitzar-lo, per tal de garantir l'adequada aplicació.

Galeria d'imatges

imatge.jpg
subed_imatge.jpg

Document Actions