Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El nou Centre d’Atenció Primària d’Alta Resolució fa jornada de Portes Obertes

El proper dissabte es realitzaran visites per les instal.lacions, activitats i tallers sobre salut i hàbits de vida

dimecres 16 març 2011

L’Institut Català de la Salut juntament amb l’Ajuntament de Salou realitzaran el proper dissabte unes jornades  de Portes Obertes amb l’objectiu de que els ciutadans puguin conèixer de prop els serveis i les instal•lacions del CAR així com participar de tallers i activitats centrats en la salut.
A les 10.00 tindrà lloc l’obertura de les jornades a càrrec de l’alcalde de Salou, Pere Granados i la directora del C.A.R, Laura Palacios entre d’altres autoritats com la regidora de Salut, Montserrat Porter.
A partir de les 10.30 hores s’iniciaran les visites guiades per les instal•lacions del C.A.R  i es donarà el tret de sortida als tallers de salut que giraran al voltant de temes com el tabac, l’alimentació o la seguretat dels medicaments. Durant tot el matí, també es faran tallers sobre reanimació cardio-pulmonar, estiraments corporals o com abordar la sexualitat per nois i noies. ‘Contes per a nens i avis’ o ‘Danses del món’ són altres de les activitats que es faran i que estaran obertes a tots els interessats que s’apropin a aquest servei.
Durant tot el matí hi haurà una Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits situada al CAR  per animar a la gent a realitzar la seva donació.  Com activitats lúdiques, a les 11.30 hores hi haurà la Ballada dels Gegants de Salou, a les 12.00 la Ballada dels Nanos de Salou i a les 12.15 la Ballada de Sardanes.


El Centre d’Atenció Primària d’Alta Resolució
El Centre d’Altenció Primària d’Alta Resolució es va inaugurar el passat mes de juliol de 2010. Aquest equipament té una superfície d’ampliació de 3.273 m2 i compta amb serveis de medicina general, pediatria, consulta d’odontologia, salut mental, rehabilitació i diagnòstic de per la imatge. El nou centre implica una millora en el servei que oferirà el CAP de Salou que en 2008 ja va guanyar el premi a l’Excel•lència en Qualitat que atorga la Fundació Avedis Donavedian i que l’acredita com el millor centre d’assistència primària de Catalunya i d’Espanya, sent l’únic que ha estat guardonat dues vegades en 16 anys d’història del premi.

 

Galeria d'imatges

CAR2.JPG

Document Actions