Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El nou govern municipal desbloqueja les obres del camí de Ronda

dimarts 05 maig 2009

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d'Urbanisme, Marc Montagut, han iniciat converses amb la Direcció Territorial de Costes del Ministeri de Medi Ambient, per tal de desbloquejar les obres del projecte de recuperació mediambiental del litoral de Cap Salou i construcció del camí de ronda, que van ser paralitzades a instància de l'anterior govern municipal.
Recordem que la paralització de les obres que ja estaven en execució va ser ordenada per dos decrets d'alcaldia que instaven a Costes a no ocupar uns terrenys afectats per les obres que, curiosament, ja havien estat expropiats.

Segons l'alcalde, Pere Granados, 'aquest govern entén que les obres s'han de reiniciar quan abans millor perquè és un projecte cabdal pel municipi tant des del punt de vista turístic com des del punt de vista mediambiental, donat que pretén recuperar i regenerar importants zones verdes alhora que introdueix un nou incentiu d'oci i d'esbarjo connectant totes les cales i platges del Cap Salou'.

Granados afegia que 'no obstant la bona sintonia i bona disposició entre el nou govern i Costes, ja ens han advertit de la possibilitat que l'empresa que executa les obres sol·liciti indemnització a l'Ajuntament per danys i perjudicis ocasionats per la paralització'.
Davant d'això l'alcalde manifesta que 'és una situació que ha generat l'anterior govern i que té uns responsables clars i, per tant, no seria just que fos la hisenda local, en definitiva els ciutadans, els qui, al final, haguessin de pagar'.
Granados matisava al respecte que 'arribat el moment, doncs, no es descarta poder incoar expedient de responsabilitat patrimonial contra aquells que varen ocasionar la paralització de les obres'.

Document Actions