Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

EL NOU PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

divendres 30 gener 2004

L'estudi, disseny i posterior aprovació d'un pla d'aquestes característiques és, sens dubte, complex i feixuc, doncs en ell queden marcades les característiques de creixement i expansió dels pobles així com les correccions i delimitacions urbanístiques que han de regir en els propers anys. La seva confecció suposa una anàlisi global de quina és la situació de la que parteix i on vol arribar. En definitiva, es tracta de conformar el model de ciutat que volem per a un futur immediat. Han estat pràcticament quatre anys de treball ininterromput fins que, hores d'ara, ja tenim la normativa legal aprovada i disponible que ens permetrà predefinir el nostre urbanisme, i alhora delimitar diferents àrees de creixement urbanístic, zones verdes, de serveis, hoteler, esportiu, viari, equipaments, etc. Naturalment el grau de compliment dels projectes inicials depen de l'interès i empenta pública i privada.

És de ressaltar que per part de l'Ajuntament el Nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal contempla la construcció d'un seguit de projectes que al nostre partit considerem bàsics i que no fan sinó complementar i continuar les actuacions que any rera any es van concretant.

Cal remarcar com a més destacables:
1. Construcció d'una Llar d'Infants Municipal al C/ Barcelona
2. Urbanització de la 2ona. Fase del PPR-1 i del PERI 5 (a l'altre costat de l'autovia)
3. La delimitació d'una gran àrea d'expansió hotelera que introduirà a Salou un nou concepte d'hotel: el ressort
4. Construcció d'una gran zona esportiva
5. Construcció de naus de serveis complementaris al turisme
6. Desenvolupament de nombroses zones verdes i d'equipaments públics i privats.

En FERRAN UNITS PER SALOU estem segurs de trobar-nos a les portes del que podríem anomenar segona fase de fites i objectius a assolir a l'encalç d'aconseguir un Salou modern i ple de vitalitat, que vol situar-se en una posició privilegiada en un context turístic mundial i alhora oferir una elevada qualitat de vida als residents de tot l'any.

Document Actions