Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El P.I.J de Salou acull la 1ª Fase Comarcal de Tennis Taula per equips en categoria Infantil

L’equip de Salou es va imposar per un contundent 5-0 en el seu debut als Jocs Esportius Escolars de Catalunya que organitza el Consell Esportiu del Tarragones

dimecres 03 març 2010

El passat divendres dia 26 de febrer es va disputar al Punt d’Informació Juvenil de Salou, al Carrilet, la 1ª jornada de la fase Comarcal de tennis taula per equips en categoria infantil. L’escola esportiva Salou de tennis taula va participar per primera vegada als JEEC (Jocs Esportius Escolars de Catalunya) amb una contundent victoria de 5-0 contra l’IES Pons d’Icart “A” amb Sergi Ferré com a entrenador.

El Regidor d’Esports i Ensenyament, David Ninyà, ha explicat que: “esperem que aquesta iniciativa tingui una gran acceptació entre els joves ja que hem intentat combinar-la amb els estudis per tal de no interrompre les classes”. A més, Ninyà a afegit que: “creiem que es molt positiu la pràctica d’aquest esport ja que fa poc que es va crear el club de tennis taula però ja ha obtingut grans resultats en les diferents competicions en les que han participat”.

Tots aquells que vulguin apuntar-se o demanar més informació sobre l’activitat de tennis taula es pot fer acudint a les instal·lacions de la piscina municipal o bé trucant al telèfon 977 309 210. Els entrenaments són els dimarts i els dijous de 17.30 a 19 hores al P.I.J, situat a la plaça del Carrilet. Els interessats poden inscriure’s per competir amb altres col·legis de la província tant per equips com individualment.

Document Actions