Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Palau de Congressos de Salou acollirà un acte organitzat pel Consolat Britànic el proper 11 de març

dimecres 04 març 2009

El Consolat Britànic General a Barcelona i el departament de Treball i Pensions de Gran Bretanya (UK Department for Word and Pensions) han organitzat per al proper 11 de març un acte al Palau de Congressos de Salou. Aquest acte estarà obert als ciutadans anglesos residents a la demarcació de Tarragona, als quals se'ls assessorarà sobre diferents qüestions que els afecten a la majoria.

El departament de Treball i Pensions del govern britànic els subministrarà informació essencial sobre les pensions a Anglaterra, així com sobre els beneficis i el dret d'assistència sanitària existents a Espanya que els pot oferir.

L'encarregat d'obrir la sessió, que començarà a les 11 hores, serà el vicecònsol britànic, Mark Smithson, qui explicarà als assistents el paper del consolat i els serveis que ofereix aquest.

En aquesta jornada, que acollirà per primera vegada Salou, es preveu l'assistència d'un centenar de persones, aproximadament.

Els ciutadans britànics residents a la demarcació tarragonina que vulguin inscriure's, poden fer-ho a través de la pàgina web http://ukinspain.fco.gov.uk/en/ , 'clicant' l'apartat 'Open Days'. Per qualsevol dubte, poden trucar al telèfon 91 524 97 29.

Document Actions