Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Parc Botànic de Salou acull la primera de les visites guiades que faran les escoles del municipi

En total uns 150 nens i nenes de les 5 escoles de Salou passaran pel botànic en les pròximes setmanes

dilluns 19 abril 2010

El Parc Botànic de Salou ha estat avui l’escenari de la primera de les visites guiades que des de l’Ajuntament s’han programat per tal de que els nens i nenes de les escoles del municipi contactin amb la natura. Als alumnes els ha acompanyat l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora Montse Porter.
Des de la Regidoria de Medi Ambient s’han organitzat tot un seguit d’activitats per tal de que els més petits coneguin les varietats que s’hi troben, les identifiquin i en sàpiguen alguns dels seus atributs. La Regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter, ha explicat que: “volem que el botànic sigui una eina per a la població i més concretament per als més petits i que els serveixi de complement en la seva formació mediambiental”.

Aquest matí el l’escola Vora Mar ha estat l’encarregat d’obrir el torn de visites. Uns 40 alumnes de segon, tercer i quart del centre han visitat les instal·lacions del parc acompanyats en tot moment d’una educadora ambiental que els ha explicat les diverses varietats de plantes que es troben al parc, les seves característiques, les seves particularitats, i el seu manteniment tot divertint-se mitjançant jocs. A part de l’escola Vora Mar és preveu que al llarg del més passin pel botànic l’escola Salou, l’escola Europa, l’escola Santa Maria del Mar i l’escola Elisabeth del municipi per tal de que els més petits dels centres aprenguin tot divertint-se en un entorn únic com es el Parc Botànic.

A més de les visites guiades, des de la Regidoria de Medi ambient també es duen a terme altres activitats com son un curs de compostatge natural que començarà demà a les 18 hores i que ja compta amb 40 inscrits i s’està preparant una altra activitat per als més petits sota el nom de dissabtes al botànic.

Document Actions