Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Parc Botànic de Salou ja ha rebut la visita de 1.800 persones

dimarts 22 setembre 2009

En el primer mes de funcionament una mitjana de 60 persones al dia s'han acostat a les instal·lacions

Des de la seva obertura al públic el passat 17 d'agost un total de 1.800 persones han passat pel Parc Botànic de Salou. En el primer mes de funcionament unes 60 persones al dia han volgut acostar-se al jardí per conèixer les més de 1.500 espècies que s'han reunit en aquest indret. Des del 15 de setembre s'ha previst un nou horari de visita i d'obertura al públic que va de dilluns a divendres de les 15 a les 17 hores i els dissabtes i diumenges de les 10 a les 17 hores.
Aquest horari es mantindrà durant l'hivern i s'ampliarà de l'1 de juny i fins el 15 de setembre de les 19 a les 22 hores cada dia.

Al llarg del curs escolar està prevista la visita de les diferents escoles del municipi, a més de la ubicació a la zona de tallers mediambientals per conèixer les espècies i aprofundir en la millora del medi natural. Des del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Salou, com ha explicat la regidora Montse Porter, a més, s'està ja treballant en la confecció de material didàctic per a la divulgació del contingut del parc, així com per dotar de contingut l'aulari que hi ha a l'entrada de les instal·lacions.

Al marge de les 1.800 visites el parc ha estat el marc de la recepció en aquest inici de curs per a donar la benvinguda a la comunitat de professors dels diferents centres escolars del municipi. Aquell dia van passar pel Botànic més de 250 persones.

Document Actions