Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Parc de la Ciutat de Salou recupera l’esplendor

Una quarantena de persones treballen en la millora del parc, ubicat al carrer Carles Buigas

dimarts 11 gener 2011

Prop de 40 persones adscrites al Pla d’Ocupació de Salou estan treballant en la millora de l’entorn del Parc de la Ciutat en unes obres de rehabilitació, manteniment i jardineria que pretenen canviar la fisonomia de bona part del parc. Els diferents equips de brigada formats per a les diverses tasques estan dissenyant des de nous camins amb llamborda que creuen el parc de punta a punta; a més de replantar noves espècies arbòries autòctones; també s’estan creant voreres en els diferents parterres que s’estenen al llarg del parc i s’ha substituït el reg per un altre de més eficient, més ecològic i de degoteig, que proporciona una major eficiència i un major estalvi d’aigua. Properament també s’actuarà en les llacunes d’aigua estancada. En aquesta remodel·lació integral del parc hi treballen fins a 28 jardiners i 14 especialistes d’obra i serralleria.

L’alcalde de Salou, juntament amb el regidor d’Ocupació i el de serveis i manteniment de la ciutat han visitat la zona en la que fa prop de 90 dies que s’hi treballa. El cost d’aquests treballs és mínim ja que es treballa amb materials reciclats d’altres punts del municipi, com ara les llambordes que s’han substituït dels escocells del municipi o amb les fustes extretes del passeig Jaume I i d'altres indrets.

Cal recordar que aquest parc, situat al carrer de Carles Buigas, ocupa part del solar que va ser el Càmping Salou, una de les primeres instal·lacions turístiques del municipi.
Transformat en parc públic, té una superfície de 15.750 m2, per passejar agradablement, aïllant-se del moviment que caracteritza aquesta zona. Una gran varietat de plantes i flors omplen aquest espai on s’han construït també uns petits estanys amb plantes aquàtiques.

Precisament, en aquest mateix indret ja s’ha adequat la sala polivalent de la llar de jubilats amb una inversió de 115.00 euros i la reforma del bar del Parc de Salou, amb un pressupost d’execució de 50.000€ més.

Galeria d'imatges

DSCN7492.JPG
DSCN7491.JPG
DSCN7486.JPG

Document Actions