Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Parc de la Ciutat i la Masia Catalana, indrets amb treballs de millora i manteniment

divendres 12 febrer 2016

Personal de brigada, amb el  suport puntual dels plans d’ocupació, estan posant a punt l’entorn de cara a l’inici de temporada

Tant el Parc de la ciutat com la Masia Catalana, ambdós indrets situats al cor de la zona turística de Salou, al carrer Carles Buigas, estan sent objecte de millores i de manteniment de l’arbrat així com de diversos treballs puntuals d’obra pública. Així, el personal de la brigada amb el suport puntual dels plans d’ocupació de municipi duen a terme aquestes tasques, conjuntament amb els treballadors de l’empresa de jardineria del municipi Moix. En breu, a més, a l’entorn del Parc de la Ciutat també es començarà una poda manual de la copa dels pins per eliminar les branques seques i que permetrà que entri més claror. L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ocupació, David González i la de Serveis i Manteniment de la ciutat, Mª José Rodríguez, han visitat la zona junt amb els responsables de l’empresa de Jardineria i altres tècnics municipals per veure in situ els treballs que pretenen canviar la fisonomia del parc.

En aquest indret, el batlle ha parlat de la bondat dels plans d’ocupació com a element d’ajuda i  solidaritat de l’administració pública vers les persones que més estan patint la crisi. “Les famílies amb una situació extrema tenen aquesta petita ajuda a través dels plans d’ocupació que per nosaltres dignifiquen les persones amb la feina”; en aquest sentit, Granados ha volgut apel·lar a les administracions supramunicipals “que tinguin en compte el foment aquest tipus d’ocupació perquè és de caràcter social i s’haurien d’incrementar les ajudes econòmiques als municipis per poder generar nous plans”.

En aquests moments, Salou compta amb dos plans d’ocupació que donen feina a 13 persones; a més, la propera setmana també, com ha avançat el regidor d’Ocupació, David González, s’obre el termini per a la selecció de 5 noves persones aturades de llarga durada que hagin exhaurit la prestació per desocupació. Les instàncies es poden presentar del 19 al 29 de febrer a l’OAC de l’Ajuntament de Salou de les 8,30 a les 14h.

Cal recordar que aquest parc, situat al carrer de Carles Buigas, ocupa part del solar que va ser el Càmping Salou, una de les primeres instal·lacions turístiques del municipi.
Transformat en parc públic, té una superfície de 15.750 m2, per passejar agradablement, aïllant-se del moviment que caracteritza aquesta zona. Una gran varietat de plantes i flors omplen aquest espai on s’han construït també uns petits estanys amb plantes aquàtiques.

Galeria d'imatges

parc.jpg
P1240389.JPG

Document Actions