Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Parc de Nadal de Salou, l'Espai Xic's, obrirà portes aquest dissabte amb més propostes que mai

dilluns 22 desembre 2014

Les regidories d'Infància i Joventut organitzen  nombroses activitats d'oci i lleure d'aquestes festes

El parc de Nadal, compta amb una desena de  monitors i més de 30 voluntaris

 

Aquest proper dissabte 27 de desembre i fins al 5 de gener torna al Pavelló Municipal d’Esports l'aposta del lleure per als nens i nenes de Salou amb el parc de Nadal, Espai Xic’S!. El parc comptarà amb la presència de noves atraccions de fira, entre les més sol·licitades i millor valorades tant per les famílies com pels infants. I també amb altres novetats com una nova zona de noves tecnologies o una altra destinada al ball. Però a l'espai Xic's també s'hi podrà trobar els atractius clàssics com la tirolina, els quads i segways, els llists elàstics i l’espais de 'jumping'. A més, també es manté la zona per pujars als poneis que faran un circuit pel carrer Milà, o a l’interior, els tallers de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. A l’espai Xic’s també s’inclou una zona que compta amb la implicació de més empreses locals col·laboradores del club infantil. En total, al parc hi treballaran prop de 40 persones; deu d'ells monitors de la Fundació Pere Tarrrés i una trentena més de voluntaris salouencs.

La regidora de l'àrea, Julia Gómez, mostrava la seva satisfacció pel muntatge “i per la gran resposta que hem tingut entre els joves de Salou per col·laborar durant aquests dies al parc” i destacava que enguany “vist l’èxit de les novetats que vam introduir l’any passat al Parc amb un canvi d’inflables passats uns dies, ho tornarem a fer el dia 30, donant així nous atractius pels nens i nenes que ens visitin i aconseguint un nou aire en l'oferta del parc”.

Des de la regidoria, a més, s'ha optat per mantenir els preus d'entrada a la zona, essent de 5 euros al dia o de 3 euros en el cas que es presenti el carnet del Club Xic’S. Pel que fa als abonaments, aquests s'han fixat en els 18 euros per tothom o en 15 euros si es disposa del carnet del Club.

Les dates i horaris seran iguals mantenint l’espai obert de les 10 a les 13h i de les 16 a les 20h tancant el dia 1 sencer i el 5 per la tarda.

Però al llarg de les vacances escolars des d'Infància es mantenen activitats consolidades i amb un alt seguiment per part de la canalla com és el 24 de desembre a les 17.30 la 'Rua del pare Noel'. Aquesta rua – on hi participaran les Associacions de l’Esplai, Jaume I, Picardies i Atabaladors- compten també amb l’empresa salouenca d’animació DaneArt que acompanyarà la rua amb actors disfressats de diversos personatges infantils: Mickey Mouse, Winnie de Poo, etc. I l’empresa Imaginautes Serveis Culturals que aportarà també una formació d’animació de carrer.

La ruta per la qual discorrerà la rua tindrà el seu punt de sortida al carrer Advocat Gallego, creuarà el carrer Barcelona fins a la Plaça Bonet on farà el tomb i tornarà a pujar el carrer Barcelona fins al carrer Francolí, travessarà la Plaça de la Pau acabant davant el pavelló municipal on el Pare Noel repartirà regals als infants. (Més informació al 977309217).

El caga tió i la cavalcada reial

Però des d'infància també s'organitza una altra activitat pel dia 25 -dia de Nadal- amb l'epicentre a la Masia Catalana. Es tracta del Caga Tió que començarà a les 11,30 hores i on tots els nens i nenes de Salou que hi participin fent cagar el típic tronc de fusta rebran un obsequi. L’acte estarà amenitzat per la companyia d’animació DaneArt i a més també se servirà una xocolatada popular per a tots els infants.

A més, des de la regidoria Cultura i Festes s’organitza pel dia 5 de gener la tradicional i esperada cavalcada dels Reis. Amb l'arribada esperada al Port de Salou a les 18.30 h i seguidament sortida de l’Espigó del Moll, en direcció al carrer Barcelona, seguint per la Via Augusta, Ciutat de Reus, Via Roma, Advocat Gallego i fins a l'arribada a l’Ajuntament. Seguidament es lliuraran els regals als nens i nenes davant del TAS. (Mes informació al 977309217).  

Activitats pels joves

La regidoria de Joventut també preveu oferir oci per als joves i adolescents del municipi a la Zona Jove de l’Espai Xic’S, també del 27 de desembre al 5 de gener al mateix pavelló municipal d’Esports. Enguany, com explicava la regidora Julia Gómez, “mantenim dues activitats joves nocturnes a part de la zona jove dins el parc de Nadal, seguint la línia de l’any passat i veient l’èxit assolit, millorem i complementem la zona jove del parc de Nadal aportant un espai diferencial i específic a la oferta juvenil”. Així, es preveu que el dia 30 de desembre de les 23 h a les 1.30 h de la matinada tingui lloc la Nit de joves al Parc Salta i gaudeix com quan eres petit! I també, Torneig d’air futbol amb premis per als guanyadors. El dia dos, es repetirà l'activitat de les 23 h a les 1.30 h de la matinada amb l la Nit de joves al Parc Salta i gaudeix com quan eres petit! I també s'organitzarà un torneig de làser combat per equips amb premis per als guanyadors.

Galeria d'imatges

portada_xics.jpg
planol_xics.jpg

Document Actions