Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Parc de Nadal de Salou recapta més de 1200 quilos d'aliments

dijous 04 gener 2024

En una mostra de generositat, el Parc de Nadal de Salou ha recaptat més de 1200 quilos d'aliments, superant les xifres d'anys anteriors i demostrant un compromís solidari amb els menys afortunats durant el període festiu.

L'alcalde Pere Granados i la regidora de Joventut i Infància, Noèlia Izquierdo, aquest dijous han fet entrega dels aliments a l'associació d'assistència social Eluzai i a Càritas, els quals seran repartits per les famílies més necessitades.

L'alcalde Granados ha ressaltat el compromís i la solidaritat de la població de Salou, aplaudint la col·laboració ciutadana com a clau per superar els resultats d'anys previs. A més, ha subratllat la transició cap a un nou sistema europeu de distribució d'aliments a través de targetes moneder, una mesura que recalca la necessitat continuada de recaptar aliments i recursos.

En un gest d'agraïment profund, Pere Granados ha elogiat l'esperit solidari dels salouencs i salouenques, la seva disposició a ajudar els altres, i els ha encoratjat a mantenir aquesta actitud altruista durant tot l'any.

Pere Granados ha elogiat l'esperit solidari dels salouencs i salouenques, la seva disposició a ajudar els altres, i els ha encoratjat a mantenir aquesta actitud altruista durant tot l'any

Per part de Càritas, Esteve Tomàs ha explicat la significativa valoració dels lots d'aliments distribuïts, que a finals d'any ascendeixen a uns 290 000 euros, destacant la meticulosa tasca de distribució a través del departament de serveis socials de Salou. Aquesta coordinació assegura que els aliments arribin de manera justa i efectiva a aquelles persones en situació de necessitat.

Aquesta iniciativa no només reflecteix l'esperit solidari durant les festes, sinó que també marca un precedent de comunitat i suport mutu en Salou, reafirmant el compromís de la ciutat amb els valors de cura a les persones més vulnerables.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

caritas2.JPG

Document Actions