Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Parlament de Catalunya dóna llum verda a la Llei que permet el desenvolupament del BCN World

dijous 29 maig 2014

L’alcalde de Salou, des del Parlament, destaca la bondat del projecte tant per l’ocupació que generarà com pel desenvolupament turístic

 

Aquest matí el Parlament de Catalunya ha aprovat en la sessió plenària la modificació de la llei 2/1989 de centres recreatius i turístics (CRT) amb la qual es dona llum verda definitivament a la construcció del macro-complex d’oci BCN World als terrenys adjacents a PortAventura.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, el qual ha seguit el debat des del Parlament de Catalunya, ha manifestat la seva satisfacció pel pas aconseguit dient “és una gran notícia per Salou i pel territori donat que en els moments de crisi econòmica i atur es generen moltíssimes oportunitats de trobar un lloc de treball; però també a nivell turístic i econòmic ens posicionem a nivell mundial amb una gran oferta diferenciada de sol i platja”.

Un altre dels aspectes que ha defensat l’alcalde de Salou, després de les intervencions i la votació al Parlament de Catalunya és que “el BCN World genera una oferta especialitzada en oci, que conjuntament amb Portaventura i Ferrari Land podrà aportar una desestacionalització i a més ens convertirem en un pol d’atraccions per a inversions de manera que ens convertirem en una nova Orlando”.

Els vots de CiU i PSC han permès que la norma que regularà el pla del complex d'oci i joc hagi pogut tirar endavant. Amb aquesta llei aprovada, BCN World podrà començar la seva immediata construcció. L’aprovació de la llei avui al Parlament permetrà a l’empresa promotora fer efectiva l’opció de compra dels terrenys propietat de La Caixa per iniciar les obres. L’objectiu de l’empresa Veremonte és posar la primera pedra aquest estiu. El projecte tindrà sis complexos, tots formats per un hotel, un centre comercial, restaurants i un casino. 

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

la_foto.JPG
bcn_w.jpg
bcn_w.jpg

Document Actions