Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El partit de pre-temporada de Lliga ACB Valencia Basket – Baxi Manresa es disputarà aquest proper dimarts, 31 d’agost, a Salou, en el marc del I Torneig Vila de Salou

divendres 27 agost 2021

L’esdeveniment esportiu, que tindrà lloc a les 20 h, al Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre, es troba emmarcat dins del I Torneig Vila de Salou, organitzat pel Club Bàsquet Salou

Per poder assistir com a públic, cal reservar, prèviament, l’entrada, al correu cbsalou@gmail.com, al telèfon 660 891 864; o al bar del Pavelló Municipal. El preu per adults és de 10 euros; i, per menors de 12 anys, 5 euros

 

Salou acollirà, aquest proper dimarts, dia 31 d’agost, un partit de pre-temporada disputat entre els equips de lliga ACB Valencia Basket i Baxi Manresa, a les 20 hores, al Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre, situat al carrer de Milà, número 5. Aquest esdeveniment esportiu s’emmarca dins de la primera edició del Torneig Vila de Salou, organitzat pel Club Bàsquet Salou.

Recordar que a Salou ja es va disputar, l’estiu passat, el partit amistós de bàsquet entre els equips de lliga ACB Joventut de Badalona i el Valencia Basket, que va ser a porta tancada, ateses les restriccions per la pandèmia.

L’alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament el poder tornar a ser seu d’un partit d’aquest alt nivell, ja que “ens dona un valor afegit com a destinació esportiva, un assoliment que venim treballant per consolidar-nos com un referent en aquest àmbit, amb les múltiples certificacions que hem rebut, i amb les diferents proves esportives internacionals que hem acollit, en els darrers temps”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha agraït al Club Bàsquet Salou, per l'organització i les gestions fetes per portar a Salou a dos clubs de màxim nivell; i al València Bàsquet, perquè va ser qui va proposar tornar a Salou després de la visita de l'any passat”; un agraïment que ha fet extensiu al Baxi Manresa, que ha acceptat participar en aquesta primera edició del torneig. El regidor també ha assenyalat que “aquest partit és una mostra més de l'aposta del municipi per l'esport com a motor social i econòmic”.

Des del Club Bàsquet Salou, el seu president, Santiago Benito, ha expressat que “per nosaltres i per Salou representa un orgull que un equip d'aquesta entitat vulgui repetir, per segon any consecutiu, el partit en les nostres instal·lacions”; i per això, “hem constituït el I Torneig Vila de Salou, amb d’il·lusió de repetir molts anys més”.

Cal destacar que, enguany, l’aforament serà limitat, al 70%, i, per tant, per poder assistir com a públic cal reservar, prèviament, l’entrada, al correu cbsalou@gmail.com, al telèfon 660 891 864; o al bar del Pavelló Municipal. El preu per adults és de 10 euros; i, per menors de 12 anys, 5 euros.

Document Actions