Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El pas a nivell del c. Barcelona restarà tallat del 6 al 13 de novembre

L’Ajuntament de Salou ha gestionat amb ADIF les dates per a poder realitzar les obres i que l’afectació al municipi sigui mínima

dimarts 02 novembre 2010

La Policia Local de Salou informa que des del proper dissabte dia 6 de novembre, i fins al següent dissabte dia 13, el pas a nivell del C. Barcelona restarà tallat al trànsit les 24 hores del dia. El departament de Mobilitat de la Policia Local, en coordinació amb el departament d’Enginyeria de l’Ajuntament de Salou, han gestionat amb ADIF les dates per a poder realitzar les obres en aquest punt per tal que l’afectació al municipi sigui la menor possible.

Les obres de millora consistiran en l’adequació del pas a nivell a la normativa vigent pel que fa als materials emprats amb la finalitat de reduir el nivell sonor i millorar l’accessibilitat dels vehicles i vianants.

El departament de Mobilitat de la Policia Local de Salou vetllarà per tal que les obres a realitzar afectin el mínim possible als veïns i comerciants de la zona, garantint l’accés dels vianants i restringint només el trànsit rodat.

Document Actions