Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El patró Pedro Sáez, amb l'embarcació Paraca, guanya el primer premi de la Festa del Calamar

Enguany, en unes captures excepcionals, s'han pescat 659 calamars que pugen a 244 quilos

dilluns 29 novembre 2010

Un sopar al Club Nàutic de Salou amb prop de 150 assistents ahir a la nit va posar punt i final a la 36ena edició de la Festa del Calamar d'enguany. Una edició que passarà a la història per la quantitat de captures que s'han pescat al llarg dels sis dies de concurs. En total, s'han aconseguit 659 calamars que, entre tots, pesaven 244 quilos; a més de 129 sípies i 163 pops. "Feia molts anys que no succeïa un fet d'aquestes característiques, amb una mitjana de cent calamars al dia pescats i podent sortir a pescar tots els dies", deia la regidora de Cultura, Isabel Aguilera.

Ahir a la nit, en el decurs del sopar es van lliurar els diferents premis: el primer premi va anar a parar a mans del patró Pedro Saez amb l'embarcació Paraca amb 5.870 punts; el segon premi, amb 5.680 punts, va ser per a Joan Carbonell, patró de l'Argus IV i, finalment, Rafael Beamud amb la barca Salauris va aconseguir 5.330 punts, situant-se en tercera posició.

Juan Núñez amb la barca Roivan i 2.250 punts es va endur el premi a la categoria d'un sol pescador; mentre que el premi al calamar més gran va ser per Joan Josep Borràs amb la barca 'Gemma-Eva' qui va pescar un exemplar de 1.225 grams. Finalment, el trofeu que cada any atorga el Club Nàutic de Salou al pescador que aconsegueix un major nombre de captures va anar a parar a mans de Pedro Sàez.
Enguany hi ha hagut un total de 34 participants a la festa del calamar; 28 barques amb més d'un pescador i la resta amb un únic patró.

Document Actions