Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme crea l’Oficina AIRE, el nou servei d'assessorament i recolzament adreçat al sector empresarial turístic de Salou

divendres 21 agost 2020

L’objectiu és oferir un punt de referència on les persones interessades puguin adreçar-s'hi per obtenir informació sobre protocols, normatives, ajudes, subvencions i altres aspectes que els ajudin en el desenvolupament de la seva activitat

L'oficina virtual es troba al següent enllaç https://visitsalou.wixsite.com/aire, i al web del Patronat de Turisme, visitsalou.eu. S'hi pot contactar, a través del formulari de contacte disponible al mateix web

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha creat l’Oficina AIRE, el nou servei d’assessorament i recolzament adreçat al sector empresarial turístic de Salou, amb l’objectiu d’oferir-li un punt de referència on adreçar-se per obtenir informació sobre: protocols, normatives, ajudes, subvencions i altres aspectes que l'ajudin en el desenvolupament de la seva activitat.

Aquesta iniciativa neix de la necessitat de tenir una referència informativa àgil i propera, en el context actual, amb la crisi provocada per la COVID-19.

Cal dir, també, que la posada en marxa de l’Oficina AIRE és una de les accions que contempla el Programa REPTTES per a la Reactivació i Promoció del Teixit Turístic Empresarial de Salou, que impulsa el Patronat de Turisme i que es va desenvolupant en diverses àrees.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha posat en valor “la necessitat de facilitar, al màxim, l’accés de la ciutadania a la informació, i, especialment, per part del sector econòmic i turístic del municipi, perquè pugui resoldre, de forma àgil i ràpida, els possibles dubtes i consultes que podrien sorgir”.

AIRE ofereix una atenció personalitzada, posant a disposició de l’empresari turístic múltiples accions i formacions específiques; resol dubtes sobre procediments i protocols a seguir davant la COVID-19; informa sobre les certificacions amb les què compta Salou, en matèria de qualitat dels serveis i de gestió mediambiental; i facilita el contacte amb el Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, per fer qualsevol consulta relacionada amb la salut; entre d’altres qüestions.

L'oficina es troba, de forma virtual, al següent enllaç https://visitsalou.wixsite.com/aire, com també s'hi pot accedir a través de la pàgina web oficial del Patronat Municipal de Turisme de Salou visitsalou.eu. S'hi pot contactar mitjançant el formulari de contacte disponible al mateix web.

Document Actions