Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme crea un nou òrgan consultiu en matèria de promoció de la marca Salou

Complementaria la tasca del Consell d'Administració integrat per membres del sector privat i PortAventura

dijous 08 setembre 2011

El darrer ple del Patronat de Turisme ha aprovat la creació d'un nou òrgan assessor que sota el nom de 'Comissió de Promoció' es reunirà un mínim de quatre cops l'any per tractar i complementar la tasca que es du a terme ja des del Consell d'Administració, format per les principals associacions turístiques i PortAventura (Antonio Ros, membre de l’Associació d’Agents de Viatges de la Costa Daurada; Joan Calvet, membre de l’Associació d’apartaments Turístics de la Costa Daurada; Xavier Blasi, membre de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; Albert Savé, membre de l’Associació Hotelera de Salou, Cambrils i La Pineda i, finalment, Oriol Garcia, representant de PortAventura).
Així, a més d'aquest grup d'experts que ja assessoren a l'ens turístic municipal també s'incorporen les següents persones Eduard Farriol; David Batalla; Quim Cristià; Juan Carlos Capilla i Enrique Lozano. El regidor de Turisme, Benet Presas, comentava respecte de les noves incorporacions que "es tracta de gent amb molt pes dins el sector que, de ben segur, ens poden fer aportacions interessants i acabar de perfilar accions que millorin el producte Salou com a destinació i com a marca".
En definitiva, els objectius de la comissió són els de buscar assessorament tècnic extern a més de crear un canal de diàleg i de debat turístic, explicava Presas. Les decisions i/o propostes d’aquesta comissió es presentaran per part del President -el regidor de Turisme- al Consell d’Administració per tal que les prengui en  consideració. "Pretenem que aquesta comissió esdevingui un òrgan consultiu per a temes estratègics com l’estudi de mercats, la planificació de línies estratègiques de promoció, l’elaboració del Pla d’Accions, entre d'altres", explicava el titular de Turisme de l'Ajuntament de Salou.
Apuntar finalment que l'assistència per part dels membres no té una remuneració econòmica.

Galeria d'imatges

DSC_7255.JPG
DSC_7255.JPG

Document Actions