Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou aconsegueix portar nous turistes de l’Est per aquesta temporada

La operació més important s’ha tancat amb Pegas Turistik, els quals aportaràn 21.000 visitants nous a Salou

dilluns 03 maig 2010

El Patronat de Turisme de Salou està desenvolupant una intensa tasca de promoció de la destinació als països de l’est, els quals representen al voltant del 10% del total dels visitants internacionals per a Salou. En aquest sentit, el Patronat de Turisme acaba de venir de les fires MITT de Moscou i de la fira UITT de Kiev. En referència a la Fira MITT de Moscou, la presencia a la fira ha anat lligada amb una intensa tasca d’entrevistes amb els operadors tradicionals per un costat i s’han realitzat diferents contactes amb nous operadors que treballaran amb la zona.

Segons Alberto del Hierro, President del Patronat de Turisme de Salou: “la previsió de vendes per a la nostra destinació, pel que fa als operadors habituals que ja treballen a la zona, es força optimista, es preveu un increment a les vendes de paquets de vacances que es pot situar al voltant d’un 10%”

“Aquesta nova temporada si es produiran novetats relacionades amb la programació de Salou i la Costa Daurada per part de nous operadors –continúa el regidor Alberto del Hierro-, així fins a 3 nous operadors iniciaran les seves operacions amb Catalunya, amb programacions a la Costa Daurada i Costa Brava, operant amb l’Aeroport de Barcelona. Els tres nous operadors son CORAL TOURS, LANTA TOURS I PEGAS TURISTIK”.

Dels tres nous operadors, el que presenta una operació mes important es Pegas Turistik que arriba a la ciutat amb el suport com a receptiu de Viatges Serhs, amb una previsió de 35 mil clients per Catalunya, dels quals el 60% tindran com a destinació Salou i la Costa Daurada, les seves operacions començaran desprès de la setmana santa amb 2 vols setmanals durant el mes d’abril, 5 avions durant el mes de maig i 11 des de juny a setembre.

A banda dels contactes amb els operadors turístics, el President del Patronat de Turisme, Alberto del Hierro, va tenir contacte amb el cònsol general i l’ambaixador d’Espanya a Moscow-Rusia amb l’objectiu de conèixer de primera mà com està funcionant el tema de la concessió de visats, recordem que son necessaris per poder gaudir de les vacances al nostre país. Així, segons dades del consolat, en aquests moments es porten expedits mes visats que la temporada 2008 que va ser la millor en turisme vacacional de Rússia a Espanya, també es va fer esment a la reunió al bon funcionament de VISATUR, un programa que permet als operadors una millor gestió dels visats i que agilitza moltíssim la feina per obtenir el mateix.

En referència a la presencia del Patronat de Turisme a Ukrania, aquesta anava lligada a les noves operacions de dos companyies cap a Catalunya i cap a Salou. Es tracta, segons manifesta el regidor Alberto del Hierro, “de Viatges Kiev, companyia del grup TUI, i de l’operador TEZ TOUR tots dos amb 100 places setmanals cap a Catalunya a traves de l’aeroport de Barcelona, el 80% d’aquestes places tenen com a destinació Salou i la Costa Daurada”.

D’altra banda, el President del Patronat de Turisme de Salou exposa que la presencia a Ukrania s’ha lligat amb diferents accions promocionals amb l’objectiu de realitzar una intensa tasca de presentació de Salou com a nova destinació de vacances per aquest mercat, així s’han desenvolupat i diferents accions de presentació de la destinació totes elles en col·laboració amb l’operador TEZ TOUR. Així, s’ha disposat d’un mostrador d’atenció als agents de viatges a la pròpia fira per tal de poder explicar de forma personalitzada la destinació als agents de viatges de mostrador que son els responsables de la venda dels paquets de vacances.

Presentació personalitzada de Salou

A la vegada, s’ha realitzat un seminari sobre el producte Salou on prop de 300 agents de viatges van poder conèixer l’oferta de la destinació amb una presentació personalitzada  per part del Patronat de Turisme i posteriorment una més adreçada al producte Salou allotjament per part de personal de l’operador.  

Al final del dia es va realitzar un cocktail / sopar amb l’operador Tez Tour on es va aprofitar per presentar les operacions cap a la ciutat i on es va realitzar un intercanvi d’opinions amb els agents de viatges presents. En aquest acte es va rebre de part de l’operador un reconeixement al Patronat de Turisme per la seva tasca en el desenvolupament del Turisme procedent d’Ukrania.

A banda dels contactes amb els professionals Ucraïnesos, es van desenvolupar dos reunions de treball força importants per al desenvolupament del Turisme d’aquest país, el primer contacte es va mantenir amb el responsable de l’Agencia Catalana de Turisme per als països de l’Est amb l’objectiu d’establir canals de col·laboració per millorar el posicionament de Salou com a destinació de vacances als diferents països de l’est. D’altra banda, el President del Patronat de Turisme, Alberto del Hierro, va mantenir una reunió amb l’Ambaixador d’Espanya a Kiev-Ukrania per tal de conèixer de primera mà el funcionament dels visats atès que històricament s’havien produït dificultats per poder obtenir-ne, en aquesta trobada l’Ambaixador va transmetre la seva voluntat de millorar aquesta línia de treball i es va posar a disposició per treballar per millorar el nombre de turistes que visitin Espanya i Salou.   

En definitiva, “una intensa tasca de promoció que ens ha mostrat un bon funcionament del mercat Rus amb una important expectativa de creixement i un nou mercat que apunta a que ens aportarà un gran volum de visitants”, conclou el regidor.

Galeria d'imatges

Foto2.jpg

Document Actions