Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou convoca al sector per sumar-se al projecte de qualitat SICTED

La primera sessió formativa serà aquest proper divendres 13 de maig a les 10 del matí al Centre Cívic

dimarts 10 maig 2011

Salou està immers des del 2009 en el projecte SICTED “Sistema Integral de la Calidad Turística Española en Destino” que tutela el Patronat de Turisme de Salou a través de la Secretaria de Estado de Turismo y Comercio i es gestiona a través de la Federació Española de Municipios y Provincias (FEMP) i que pretén proporcionar les eines necessàries, a més d’un control de la gestió de la qualitat del servei que s’ofereix a totes les empreses i activitats econòmiques relacionades directament i indirectament amb el turisme al municipi. El projecte té tres grans àrees de treball: l’empresa com a tal, el sector al que pertanyen i el municipi/destinació en general.

Per tal de seguir treballant en l’ampliació del SICTED a més establiments es  durà a terme una presentació del projecte (que també formarà part ja de la formació necessària per poder complir els requisits de la implantació del sistema) i que es realitzarà aquest proper divendres 13 de maig a les 10:00 h. a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou. Tot seguit es durà a terme una sessió formativa pels distingits l’any passat.
Per aquest any 2011 el Patronat Municipal de Turisme de Salou espera poder distingir a un nombre important d’establiments fent de Salou una de les principals destinacions turístiques de qualitat i una destinació exemplar. La Secretaria ha apostat clarament per aquest projecte i Salou és una de les poques destinacions de Catalunya que hi participa i la única de la Costa Daurada. A la resta de l’Estat Espanyol es troba àmpliament implantat.

Document Actions