Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou convoca el segon concurs de dibuix “El teu estiu a Salou”

dilluns 08 agost 2016

El concurs s’adreça a nens i nenes d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys que podran lliurar els seus dibuixos fins el proper 4 de setembre

El Patronat de Turisme de Salou convoca aquest estiu el segon concurs de dibuix "El teu estiu a Salou", adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys, amb l'objectiu de fomentar la creativitat entre els més menuts de la família.

El concurs està dividit en dues categories: nens i nenes de 4 a 8 anys i de 9 a 12 anys. Les obres participants es poden presentar presencialment a les oficines del Patronat de Turisme de Salou (Passeig Jaume I, 4 o bé Plaça Europa s/n) o bé al correu electrònic al correu salouturisme@gmail.com. Les obres participants es podran lliurar fins el proper 4 de setembre.

El jurat estarà format per tècnics del Patronat de Turisme de Salou i s'han establert dos premis, un per a cadascuna de les categories, i que serà el següent: 1 peluix Charmander de Pokémon i quatre entrades per a PortAventura Park per a cadascun dels guanyadors.

Per a Benet Presas, regidor de Turisme, “el concurs de dibuix forma part del pla d’actuacions que impulsa el Patronat de Turisme de Salou per a fomentar el turisme familiar tant entre els residents com entre els visitants.” Presas, ha afegit que “la capital de la Costa Daurada compta amb la certificació de Destinació de Turisme Familiar, atorgada des de la Generalitat de Catalunya, que garanteix una molt bona oferta de vacances i d’ofertes tant culturals, d’oci, com esportives per a tots els membres de la família.”

Més informació al web www.visitsalou.eu o al facebook.com/visitsalouofficial

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

dibuix.jpg
dibuix.jpg
PROMO_ES.jpg

Document Actions