Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou crea el joc ‘Descobreix Salou’ per ludificar la seva oferta entre el públic familiar

dimarts 22 juny 2021

L’entitat ha repartit entre els allotjaments certificats en Turisme Familiar del municipi aquest joc de taula, en format físic

Cal dir que el Patronat ja va difondre aquest joc de l’oca durant el confinament, en format digital

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha decidit obsequiar les famílies visitants amb el joc ‘Descobreix Salou’, un interessant joc de l’oca, per tal que puguin conèixer els indrets més emblemàtics del municipi, de forma lúdica. Cal destacar que aquesta acció es troba emmarcada en la línia de treball de l’entitat, per seguir reforçant el compromís conjunt que té amb el seu principal públic, les famílies. 

En aquest sentit, el Patronat ha lliurat, aquests darrers dies, aquest joc de taula a aquells allotjaments certificats en Turisme Familiar del municipi,

Així doncs, els nens i nenes visitants que s'allotgin en dits establiments de Salou podran jugar a aquest joc tematitzat, alhora que descobreixen tot els productes turístics de la localitat, des de monuments, cultura popular i gastronomia, i fins al patrimoni paisatgístic i mediambiental, i l’oferta esportiva, entre moltes altres qüestions de la localitat.  Per tant, cada casella serà un dels atractius turístics del municipi.

Cal recordar que aquest joc de l’oca ja es va difondre, a través del Patronat Municipal de Turisme, durant el confinament, en format digital, a la seva pàgina web visitsalou.eu i a les xarxes socials. I, actualment, s’ha creat la seva versió física, en forma de taulell de 50x50 centímetres, i amb 6 fitxes, per poder jugar en família. Cada fitxa és una locomotora del tren del Carrilet.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “aquesta iniciativa permet a les famílies, i, especialment, als més petits i petites, descobrir els racons més emblemàtics del nostre municipi, a través de l’oci, una forma lúdica i divertida d’aprendre”.

Salou i la seva oferta turística es van certificar en Turisme Familiar l'any 2003, convertint-se en la primera destinació turística de Catalunya en rebre aquest distintiu. Aquesta certificació, atorgada per l'Agència Catalana de Turisme (ACT), exigeix una sèrie de requeriments a l’oferta d'allotjament i d'oci destinada a les famílies, en la què les mesures de seguretat i serveis especialitzats per a nens són d'obligatori compliment, com la existència de piscines infantils, trones, baranes a l'alçada mínima, menús infantils, miniclubs, etcètera.

Destacar que a Salou hi ha, actualment, 24 establiments d'allotjament, 3 espais d'oferta d'oci especialitzada i 4 espais d'oferta complementària certificats, a banda dels recursos principals i la destinació, que també han de complir amb una sèrie de requeriments de seguretat, neteja i condicions de manteniment òptimes (parcs infantils, oferta esportiva del Passeig, Biblioteca, Centre Cívic, Oficines de Turisme, entre altres).

Galeria d'imatges

IMG-2894.jpg

Document Actions